Grand231
Nowy
Witam potrzebuję kupić nadkole plastikowe do mojej 147 znalazłem na allegro coś takiego http://allegro.pl/alfa-147-nadkole-przod-i4650290353.html - jest to coś warte?. Pozdrawiam 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ja mam dywaniki z Rezaw i jakość jest całkiem w porządku. Co prawda to nie nadkole, ale nie napisałbym że "słabawo".Okej, produkt polski - Rezaw albo Florimex - słabawo...
To zmienia postać rzeczy, jeżeli słychać każdą pierdołę to lepiej zapoluję na używkę w dobrym stanie
![]()
Mam podobne spostrzeżenia - zamiennik z aledrogo zamontowałem bez problemu , żadnych negatywnych aspektów na razie nie stwierdzam więc nie widzę sensu przepłacać.Być może miałem szczęście i trafiłem na udany egzemplarz ale nie żałuję zakupu.Ja kupowałem na allegro zamiennik, ok pół roku na niej jeżdżę, z mocowaniem nie było problemu, a zmian głośności nie odnotowałem.
Wiem że da się znaleźć taniej i właśnie o to mi chodzi - cena z linku jest z kosmosu bo tu nie ma żadnych cudów - kawałek tworzywa i nic więcej dlatego pisanie jakie oryginały są super a zamienniki be w tym wypadku to według mnie zwykłe dorabianie ideologii do windowania cen.Oczywiście każdy ma wybór - na szczęście.Masz też za 99zł, jak dobrze poszukasz to i taniej znajdziesz.