Artas 155
Aktywny
- Auto
- Alfa Romeo 155 2.0 16V/Alfa Romeo 155 1.8 8V i FC 20VT
ZŁY WYBÓR!!!!!!!będzie wyglądała teraz........zły wybór.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Heh no właśnie sam nie wiem jak będzie wyglądała ...ZŁY WYBÓR!!!!!!!będzie wyglądała teraz........zły wybór.
Białe felgi do srebrnego auta ?Biały albo polerka na lustro - czarnych od stalówki z daleka nie odróżnisz![]()
Hmmm... no być może, ale teraz to i tak już po ptokachNie trzeba, wystarczy wypolerować samo aluminium i raz na miesiąc lekko dopolerowywać. A chrom na felgach to się góra dwa lata utrzyma.
Rozumiem, że miała być to ironia?Praktyczny kolorek wybrałeś, nie będzie brudu widać![]()
preferuję srebrne, ale czarny mat może wymiataćJednak mogłem walnąć czarny mat ... zobaczymy jak to będzie wyglądało na aucie.
W sobotę zmieniam koła, więc podlinkuje jakieś zdjęcie - ocenicie sami![]()
Kusząca propozycja, ale poczekam już do jutra![]()
A mi się akurat o wiele bardziej podoba taki zestaw niż srebrne felgi do srebrnego auta. Choć gdybym miał czarny czy czerwony samochód to znowu felgi zostałyby srebrne.Niezbyt do tego wzoru pasuje czarny, ten kolor zniszczył cały urok tych felg.