paweltbu
Nowy
Jak w nagłówku, po włączeniu DYNAMIC ściąga auto w prawo, wcześniej tego nie było. Kierownica od razu lekko się odkrzywia. Gdzie szukać przyczyny?? na NORMALU jest ok. opony nnowe felgi proste nie ma bicia.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jak w nagłówku, po włączeniu DYNAMIC ściąga auto w prawo, wcześniej tego nie było. Kierownica od razu lekko się odkrzywia. Gdzie szukać przyczyny?? na NORMALU jest ok. opony nnowe felgi proste nie ma bicia.
czy to po założeniu nowych opon ? miałem to samo , założyli mi nowe opony Bridgestone bieżnik kierunkowy symetryczny tzw. choinka i tak samo ściągało na prawo. Było sprawdzone w aucie wszystko . Okazało się że po założeniu innych opon bieżnik asymetryczny problem zniknął .
a czy grzeje Ci się prawa tarcza ..? Można również w ustawieniach DNA spróbować wyłączać poszczególne tryby / np. na dynamik odhaczyć utwardzenie wspomagania , siły hamowania .. nie wiem co tam jeszcze można regulować / i porównać z trybem normal
No właśnie, wczoraj nic nie znalazłem.yyyy no nie mów, że można dobrać się do ustawień DNA z poziomu komputera pokładowego.... (?)
Tak pewnie jestPrzychodzi mi na myśl funkcja pre-fill która działa tylko w dynamic. Może zacisk się blokuje?