Mycie parowe - Poznań

- - - Updated - - -

para skutecznie wymyła wszystko co siedziało na lakierze i wszystko co pewnie maskowało niedoskonałości.

Powiem tak...to już Twój problem kolego:-) tak jak pisaliśmy, poprawię niedoskonałości i oddaje Tobie auto:-)[/QUOTE]

Ależ dla mnie to żaden problem, ;)

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

gdybym nie byl pewny co do firmy to bym auta nie oddal :) znajomi oddawali samochod i wnętrze jak nowe lacznie z podsufitka.
na fejsie firma "umyj brudasa" mozecie zobaczyc tez zdjecia. Zdam relacje w weekend auto ląduje w czwartek i bedzie do odbioru w piatek lub sobote rano

Wysłane z mojego GT-I9300

Ostatnia edycja:
ceny całkiem całkiem, ale trochę za daleko... :)

ceny całkiem całkiem, ale trochę za daleko... :)

Dzisiaj odebrałem auto z myjni parowej, daje kilka zdjęć chyba niestety nie odzwierciedlają one stanu faktycznego i nie mam porównania z poprzednim stanem ale wierzcie mi że najbardziej miałem uwalone:
1. Podsufitka zwłaszcza w okolicach słupków
2. Boczki drzwi
3. Fotel pasażera (biała tapicerka plus wtarty barwnik z dżinsów)
4. na tylnej kanapie miałem plamy które znikły
Samochód był w myjni brany w obroty w piątek rano po czym schnął do soboty rana.
cena : 180zł wraz z praniem bagażnika plakowaniem plastików i myciem zewnętrznym, jak dla mnie rewelacja <- post może ułatwi decyzję osobą które obawiają się o swą tapicerke i podsufitke po takim zabiegu, u mnie bynajmniej w 159 nic negatywnego nie wystąpiło.

Latem jestem umówiony z nimi na korekcję lakieru w belli koszt 300zł zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

a tutaj kilka zdjęć
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 20140315_085803.jpg
    20140315_085803.jpg
    94.9 KB · Wyświetleń: 224
  • 20140315_090000.jpg
    20140315_090000.jpg
    109.4 KB · Wyświetleń: 210
  • 20140315_090302.jpg
    20140315_090302.jpg
    95.4 KB · Wyświetleń: 215
  • 20140315_090422.jpg
    20140315_090422.jpg
    35.4 KB · Wyświetleń: 204
  • 20140315_090430.jpg
    20140315_090430.jpg
    58.9 KB · Wyświetleń: 209
Ostatnia edycja:
Kolego gdzie to robiłeś?

ogólnie wszystko ładnie, widać jest czyściutko, ale dywaniki też mogli uprać tym bardziej ze są jasne.

ogólnie wszystko ładnie, widać jest czyściutko, ale dywaniki też mogli uprać tym bardziej ze są jasne.

Te dywaniki maja to do siebie, że sa jasne i wystarczy wejść RAZ po ich wypraniu i efekt jest taki jak na zdjęciu <- zanim odebrałem auto były czyste dywaniki, u mnie dzisiaj leje nie miłosiernie i tak upierdzieliłem wycieraczki klubowe jak widać :/

Firma "Umyj brudasa" Śląskie, Swierklaniec <- wiem że post dotyczy Poznania ale chciałem rozwiać wątpliwości osób które obawiają się o swoje wnętrzu po takim praniu

Ostatnia edycja:
Spoko, post jest w dziale Wielkopolskiego, ale na pewno znajdą się osoby (wśród których jestem i ja) wdzięczne za info :) Sam właśnie się zamartwiałem o to jak podsufitka zniesie pranie...

ja również poproszę o jakiś namiar na kogoś w Poznaniu, kto ogarnie wnętrze, bo fotele mam uwalone strasznie i jakieś porządne pranie by się im przydało, a ja niestety nie mam czasu zjechać do domu na dłużej żeby go umyć wewnąrz...

Amortyzatory
Powrót