Mały update w temacie.
Problem z haczącą jedynką rozwiązany. Wyrobiło się mocowanie cięgna, zdjęcie poglądowe od jednego z kolegów z forum.

Doraźnie zostało trochę podklejone - czekam na nową część. Koszt około 100 pln. Gdyby ktoś miał problem z haczącą jedynką polecam sprawdzić ten element. Dodatkowo wymieniłem olej w skrzyni, również polecam (tego chyba alfaholikom nie trzeba pisać). Stary był czarny jak smoła.
Urwana klamka również naprawiona. Gdyby ktoś potrzebował pomocy to podzielę się wiedzą. W skrócie dorobiony został element aluminiowy, który został przykręcony to pozostałego elementu klamki. W ten element aluminiowy została zaczepiona linka. Działa, zobaczymy jak długo

W międzyczasie będę szukał boczka z allegro - na zaś

Przy okazji sobie boczek wyciszyłem.
Na razie tyle, auto śmiga elegancko. Jakieś plany są, ale to prędzej na wiosnę. Miałem kupować zawias od @
prezesa, ale w końcu zrezygnowałem. Prezes się chyba wkurw** :cray: Nie wiem jakoś nie mogę się przekonać ani do gleby ani do dystansów. Zajebiście to wygląda, ale jeździć tak po Krakowie, ciężko. Jeszcze goście u których robiłem przy skrzyni mnie zgadali. Zobaczymy co będzie.
Pozdr
Edit - jeszcze te tuleje PU będę montował z tyłu. Jak tylko przyjdą to wrzucę foty.