• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Montaż Uconnect do modelu sprzed liftu

srekal34

Nowy
Auto
.
Witajcie,
Zastanawiam się nad wymianą radia na Uconnect - wie ktoś czy to mozliwe w Julkach sprzed liftu? Wiem że musiałbym wymienić listwę, nie wiem tylko czy ta nowa nie jest szersze, bo przyciski świateł powędrowały wyżej?

Witajcie,
Zastanawiam się nad wymianą radia na Uconnect - wie ktoś czy to mozliwe w Julkach sprzed liftu? Wiem że musiałbym wymienić listwę, nie wiem tylko czy ta nowa nie jest szersze, bo przyciski świateł powędrowały wyżej?
Jest szersza, i samo okablowanie tez nie bedzie pasowalo z tego co pamietam. Byl juz ten temat poruszany, poszukaj.

musisz wymienić.... deskę -patrz rozmieszczenie przycisków halogenów przednich tylnych i blokady centralnego zamka Nie włożysz Uconnec-ta do wnęki po radiu przedliftowym

Dzieki za odpowiedzi - zatem temat nie ma sensu ;)
Ehh brakuje tego streamingu bezprzewodowego :(

A próbował ktoś może montaż nawigacji tej otwieranej z przed liftu do auta wyposażonego w zwykłe radio. Czy jest to możliwe? Czy instalacja się różniła w tych radiach?

A próbował ktoś może montaż nawigacji tej otwieranej z przed liftu do auta wyposażonego w zwykłe radio. Czy jest to możliwe? Czy instalacja się różniła w tych radiach?

pewnie możliwe...radio ok. 1000 pln , ekran ok. 300 pln musisz pociągnąć instalacje dla anteny satelitarnej do tyłu auta ..B&M gdzieś też ze 150 pln..i ok. 800 pln na same mapy :)....nie ma sensu liczyć.
Może lepiej zainwestuj w jakiś kombajn 2din ..wyjdzie tak samo cenowo a masz kamerki cofania , dotyk , stream po BT i wiele innych pierdołów jak ,, darmowe " mapy które nie maja takich zabezpieczeń a przy sprzedaży auta zawsze możesz to wyciągnąć i wsadzić do innego.
Pierwsze lepsze z YT
https://www.youtube.com/watch?v=xJfUlYJ6T6o

pewnie możliwe...radio ok. 1000 pln , ekran ok. 300 pln musisz pociągnąć instalacje dla anteny satelitarnej do tyłu auta ..B&M gdzieś też ze 150 pln..i ok. 800 pln na same mapy :)....nie ma sensu liczyć.
Może lepiej zainwestuj w jakiś kombajn 2din ..wyjdzie tak samo cenowo a masz kamerki cofania , dotyk , stream po BT i wiele innych pierdołów jak ,, darmowe " mapy które nie maja takich zabezpieczeń a przy sprzedaży auta zawsze możesz to wyciągnąć i wsadzić do innego.
Pierwsze lepsze z YT
https://www.youtube.com/watch?v=xJfUlYJ6T6o

Z tą ceną trochę przesadziłeś jest na alledrogo do kupienia zestaw radio plus wyświetlacz za 800. B&M mam już ze zwykłym radiem. Najbardziej zależy mi na informacjach z komputera pokładowego, bo bez tego trzeba przełączać na dystans, spalanie itd. i to mnie wkurza. Wcześniej w stilo miałem radio z nawigacją i wyświetlaczem i tego mi dość mocno brakuje, bo tam pokazuje wszystkie informacje naraz. Tak się chciałem tylko dowiedzieć czy instalacja się różniła między tymi radiami. Czy trzeba coś przerabiać czy podchodzi P&P.

Gdyby ktoś był zainteresowany - przyszedł ten adapter bluetooth - aux. Polecam. Świetna jakość dźwięku przez APT-x. Scowany w schowku obok pasażera. Teraz z bezprzewodową, magnetyczną ładowarką wreszcie nie mam żadnych kabli :)

Gdyby ktoś był zainteresowany - przyszedł ten adapter bluetooth - aux. Polecam. Świetna jakość dźwięku przez APT-x. Scowany w schowku obok pasażera. Teraz z bezprzewodową, magnetyczną ładowarką wreszcie nie mam żadnych kabli :)
Co to za bezprzewodowa magnetyczna ladowarka?

Amortyzatory
Powrót