• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Montaż czujników parkowania przód

Nie rozumiem po co komu taka glupota jak czujniki parkowania z PRZODU ;] 166 ma taki przod ze da sie tym podjechac na centymetry do sciany;samochodu. A wywalanie pieniedzy w cos co jest niepotrzebne to glupota ;P No chyba ze kobieta jezdzi, ale to nie pomoze, itak cos spie****li xD

zrozumiałbyś jakbyś miał -30mm i dokładkę a krawężniki w Polsce potrafią mieć kilka cm

Ja mam - 30mm i nadal nie rozumiem. Z tyłu - spoko. Z przodu - bez sensu.

Chyba nie, ale najeździłem sie niskimi i sztywnymi autami. Trzeba brać poprawke na wszystko. Wystarczy że ostatnio zawisłem na wahaczu :D

Znam bardziej bezsensowne opcje wyposażania aut ale to nie jest temat o upodobaniach. Kto ma to ma kto nie ma będzie krytykował.

a nikt nie próbował podłączyć czujnika pod przycisk koło właczania/wyłaczania TCS. Tam jest jakis wolny przeważnie przycisk i nie łatwiej by było włączać sobie na tą chwile kiedy potrzebne? tak miałem w tiquanie i to bardzo wygodne.

Nie próbowałem, dla mnie najlepszą opcją jest wsteczny i pierwszy bieg oczywiście mowa o manualu.

Nic takiego nie było, ori. czujnik występował tylko z tyłu ale załączał się z automatu. Niech fantazja cię poniesie:)

Amortyzatory
Powrót