• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Montaż Connects2 CTSAR001.

sn00p

Nowy
Auto
1999r AR 146 1.4 TS 16v -> 2004r AR 156 SW 1.9 JTDm -> 2002r AR 156 2.4 JTD
Cześć.
Montował ktoś może adapter do sterowania radiem z kierownicy firmy Connects2 model CTSAR001 ?
Generalnie tak to wygląda:
83.jpg

Mam do tego jeszcze kabel pod moje radio (LG). Podłączyłem wszystko (chyba) jak trzeba, a mimo tego sterowanie nie działa ...
Trochę mnie to dziwi, bo jeśli nie trzeba przekładać kabli w wiązce, to chyba nie da się tego inaczej podłączyć.
Bawił Się ktoś z tym ?

Nie wiem czy istotne nie jest to, że wcześniej w aucie miałem radio Blaupunkt Travelpilot E1, które siedziało tam chyba od nowości i sterowanie z kierownicy również nie działało ...

Any ideas ?
Pzdr.

//EDIT
Dobra, cofam pytanie :)
Okazało się, że gdzieś w czeluściach deski rozdzielczej kryła się trójkolorowa wtyczka której wcześniej nie wtyknąłem. Teraz wsio działa :D

Ostatnia edycja:
Jest jakaś różnica w dźwięku między tym LG a Blaupunktem?
Masz może fotę jak się prezentowało stare radio i te nowe w poliftowej desce?

Jest jakaś różnica w dźwięku między tym LG a Blaupunktem?
Masz może fotę jak się prezentowało stare radio i te nowe w poliftowej desce?
Różnica w dźwięku jest imho duża in plus.
Mogę zrobić zdjęcie jak wygląda w kieszeni, fajnie pasuje bo jest podświetlane na czerwono jak cała konsola i ma srebrne wstawki pasujące do plastików wkoło.
Chodzi o takie grajo:
lg_lcs500ur_1_a.jpg

Witam

Podepnę się pod temat, mam podobny problem. Radio było z navi, obecnie JVC KD-AVX77, podłączony interfejs i nie działa. Wtyczka z kierownicy podpięta:) a nie działa nic :(, gdzie może być problem?

Amortyzatory
Powrót