[GT] Mona Lisa z wąsem, czyli Alfa Romeo GT w dieselu

Jak tak patrze na gwinty do innych marek, to Alfa jest naprawdę droga...
Sam chcę kupić coś do 2 tysięcy, ale w tej kwocie Ta-Tesco się kwalifikuje...

Wiem o tym, że podwoiłem;) dlatego też napisałem, że zależy ile chce kolega wydać. No ale to też pokazuje, że dobry zawias dobrze kosztuje. Ale AP też da rade, bo złe nie jest, tylko dla mnie było za miękkie.

Wiem o tym, że podwoiłem;) dlatego też napisałem, że zależy ile chce kolega wydać. No ale to też pokazuje, że dobry zawias dobrze kosztuje. Ale AP też da rade, bo złe nie jest, tylko dla mnie było za miękkie.
W dalszym ciągu lepsze niż MTS i TaTechnix

Wszyscy robią takie fajne mody, a ja zmieniłem GT na czerwoną piękność z silnikiem Wankla :)

Dobra, nikogo to nie ruszyło :P A tak całkiem serio, to czy te lusterka nie zginą przy kolorze Grigio Stromboli? ;>

lustra.jpg

Dodatkowo taki smaczek:
led.jpg

Ostatnia edycja:
Wankjel powiadasz? :D Marzy mi się 20B w RX-7

Skąd Wy te lampki bierzecie?! :D Nie mogę znaleźć nigdzie. :(

Widać, że są chromowane lusterka ale aż tak nie rzucają się w oczy. :) Przy tym samym kolorze też mam plan zamontować takie lusterka.

Wankjel powiadasz? :D Marzy mi się 20B w RX-7

Skąd Wy te lampki bierzecie?! :D Nie mogę znaleźć nigdzie. :(

Jak chcesz, to pomogę Ci z szukaniem lampki. Zamawialiśmy razem z Zebem, fajny detal wnętrza :)

Widać, że są chromowane lusterka ale aż tak nie rzucają się w oczy. :) Przy tym samym kolorze też mam plan zamontować takie lusterka.
No ja się właśnie zastanawiam, bo może to i nawet lepiej, że się nie będą rzucały w oczy i w końcu będę miał składane lusterka, bo obecne się nie składają :)

No dobry wieczór !
Przeglądnąłem cały temat . Piękna bella !
Gwint już kupiony ? :D

Pokaż zdjęcia jak zamontujesz. :)
własnie, czekamy na zdjecia :)
No, tylko trzeba znaleźć czas na zamontowanie, hehe :)

No dobry wieczór !
Przeglądnąłem cały temat . Piękna bella !
Gwint już kupiony ? :D
Dzięki! Gwintu jednak nie będzie ze względów komfortu - dziecko mogłoby się źle czuć :) Szukam za to cały czas felg i nie zbyt dużego wyboru póki co niestety nie ma, przynajmniej w moim skromnym budżecie.

Piekna Bella i do tego kolor identyczny jak moja ;)

Mam pytanie w sumie co do nowego zawieszenia - czym sie rozni gwintowane od takiego sportowego? ( rozncia 1k ):
http://www.inter-rally.pl/product-pol-24693-Zawieszenie-sportowe-AP-Alfa-Romeo-GT-937-.html
vs
http://www.inter-rally.pl/product-pol-14801-Zawieszenie-gwintowane-AP-Alfa-Romeo-GT-937-.html

I czemu np nie oryginalne? Osobiscie mam teraz MTS - na poczatku mi sie podobalo, fajnie wyglada, prowadzenie naprawde super - trzyma sie drogi bez zadnych problemow - ale jednak ''za twardo'' po pol roku jednak wolalbym cos innego ( kupilem swoja Belle z takim zawieszeniem, sam bym nie wlozyl Technikow :P )

Piekna Bella i do tego kolor identyczny jak moja ;)

Mam pytanie w sumie co do nowego zawieszenia - czym sie rozni gwintowane od takiego sportowego? ( rozncia 1k ):
http://www.inter-rally.pl/product-pol-24693-Zawieszenie-sportowe-AP-Alfa-Romeo-GT-937-.html
vs
http://www.inter-rally.pl/product-pol-14801-Zawieszenie-gwintowane-AP-Alfa-Romeo-GT-937-.html

I czemu np nie oryginalne? Osobiscie mam teraz MTS - na poczatku mi sie podobalo, fajnie wyglada, prowadzenie naprawde super - trzyma sie drogi bez zadnych problemow - ale jednak ''za twardo'' po pol roku jednak wolalbym cos innego ( kupilem swoja Belle z takim zawieszeniem, sam bym nie wlozyl Technikow[emoji14])
Gwintowane możesz regulować na wysokość i to jest w sumie główna różnica. Właśnie ze względu na twardość i mniejszy prześwit zostaje przy serii, zmieni się później, jak będzie drugie auto, bardziej "rodzinne" :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

dokup jeszcze lampkę od 166 i wykorzystaj chromowaną ramkę, lampki masz na alle po 5-10zł

IMG_8313.jpg

Lampka już do mnie idzie od Kuby z F.L.A.R-ITAL :)

Wysłane z mojego LG G4.

Dojdzie taka oto naklejeczka, tylko nie wiem, w jakim kolorze nakleję. Dodatkowo zdjąłem nakładki z lusterek, na których były - w weekend pewnie wezmę się za montowanie. W planach jest rozpórka kielichów. Tylną rozpórkę też warto zamontować?
nakladki_naklejka.jpg

Edit:

RAL 4001, czy RAL 4008? ;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót