Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W dalszym ciągu lepsze niż MTS i TaTechnixWiem o tym, że podwoiłemdlatego też napisałem, że zależy ile chce kolega wydać. No ale to też pokazuje, że dobry zawias dobrze kosztuje. Ale AP też da rade, bo złe nie jest, tylko dla mnie było za miękkie.
Wankjel powiadasz?Marzy mi się 20B w RX-7
Skąd Wy te lampki bierzecie?!Nie mogę znaleźć nigdzie.
![]()
No ja się właśnie zastanawiam, bo może to i nawet lepiej, że się nie będą rzucały w oczy i w końcu będę miał składane lusterka, bo obecne się nie składająWidać, że są chromowane lusterka ale aż tak nie rzucają się w oczy.Przy tym samym kolorze też mam plan zamontować takie lusterka.
Pokaż zdjęcia jak zamontujesz.![]()
No, tylko trzeba znaleźć czas na zamontowanie, hehewłasnie, czekamy na zdjecia![]()
Dzięki! Gwintu jednak nie będzie ze względów komfortu - dziecko mogłoby się źle czućNo dobry wieczór !
Przeglądnąłem cały temat . Piękna bella !
Gwint już kupiony ?![]()
Gwintowane możesz regulować na wysokość i to jest w sumie główna różnica. Właśnie ze względu na twardość i mniejszy prześwit zostaje przy serii, zmieni się później, jak będzie drugie auto, bardziej "rodzinne"Piekna Bella i do tego kolor identyczny jak moja![]()
Mam pytanie w sumie co do nowego zawieszenia - czym sie rozni gwintowane od takiego sportowego? ( rozncia 1k ):
http://www.inter-rally.pl/product-pol-24693-Zawieszenie-sportowe-AP-Alfa-Romeo-GT-937-.html
vs
http://www.inter-rally.pl/product-pol-14801-Zawieszenie-gwintowane-AP-Alfa-Romeo-GT-937-.html
I czemu np nie oryginalne? Osobiscie mam teraz MTS - na poczatku mi sie podobalo, fajnie wyglada, prowadzenie naprawde super - trzyma sie drogi bez zadnych problemow - ale jednak ''za twardo'' po pol roku jednak wolalbym cos innego ( kupilem swoja Belle z takim zawieszeniem, sam bym nie wlozyl Technikow[emoji14])