• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[166] Moje nove \/ 6 --- > czursson

czursson

Nowy
Auto
156 1,9 jtd 115km ,166 3.0 1999 r,*166 2.4 JTD
No i w końcu udało mi się porobic kilka fotek mojej alfki ... nie miałem czasu na mycie ale i tak jest git:P
2013-09-14 14.55.22.jpg2013-09-14 14.55.56.jpg2013-09-14 14.56.13.jpg2013-09-14 14.56.51.jpg2013-09-14 14.59.07.jpg
no dobra wiec
Alfa 166 3.0 V6 220km Sportronic rok 2002 .... kupiona od forumowicza , Alfka zarejstrowana jako pierwszy własciciel czyli JA:cool:, po rejestracji wstawiono LPG firmy STAG, Autko bedzie teraz smigac po lubuski "drogach " dokładnie Brzeźnica i Żary.... w planach mam wymiane spręzynek przód (jak dla mnie za nisko albo za twarde) , opony tez do wymianki bo strasznie huczą (mam nadzieje ze to opony) , naprawa swiateł które udaja ze swiecą:P, ogóleni mechanicznie jest wszytko ok , zaiwszenie tez narazie ok łącznik stabilizatora przód do wymiany.... Podsumowując zadowolony jestem i mam nadziej ze tak zostanie

Ostatnia edycja:
Ładny kolor, jak mojej poprzedniej :P Świetnie się prezentuje. No ale napisz coś więcej (skąd, jak itd) wrzuć fotki wnętrza.

Śliczna - z tym zestawem kolor+felgi może się równać chyba tylko czarna na takich samych alusach.
Korci mnie zamiana żony 156 na taką 166 ... gdyby nie stan i przebieg naszej 156 już pewnie by tak dawno było.

No i git. To jest ta Bella od Kubicze?

Faktycznie z przodu niziutko siedzi ;) A tak patrze, czy tylne koła nie stoją /\?

Nie są to jakieś wielkie wertepy, wziąłem na nie poprawkę. Tak mi się po prostu wydawało jak spojrzałem na nią, takie pierwsze wrażenie. Może się mylę i jakoś przewrażliwiony na tym punkcie jestem.
Nie rzuciłem stwierdzenia tylko zapytałem więc nie wiem skąd ta ironia u Ciebie.

Czurrson , zapodaj koniecznie jakieś zdjęcia wnętrza ;)

Ostatnia edycja:
Nie ma szans z takich zdjęć ocenić pochylenia kół. Po prostu nie ma szans.

No fakt- z tych zdjęć, to i jasnowidz by nie wywróżył negatywu kół... Nie wiem jak Ty kolego Boney na te zdjęcia patrzyłeś :sarcastic:
166 ładna, silnik słuszny, czekamy na fotki środka

Witam. Fajne auto :) ale bez instalacji gazowej.

Ostatnia edycja:
No fakt- z tych zdjęć, to i jasnowidz by nie wywróżył negatywu kół... Nie wiem jak Ty kolego Boney na te zdjęcia patrzyłeś :sarcastic:
166 ładna, silnik słuszny, czekamy na fotki środka

Jasnowidz to by nawet nie musiał na zdjęcia patrzeć :ridinghorse:

Ale poczekamy aż Czurson zrobi foty na płaskiej nawierzchni, jak będzie negatyw to Wam fujary oklapną :fight:

:D

Ostatnia edycja:
no moze jutro porobie zdjecia środka ... bo dzisiaj na nic czasu nie bylo .. i własnie wracałem po omacku do domu:) te swiatła mnie rozwalają Panowie nie kłucić sie czy stoi prosto czy krzywo wazne ze stoi;) Markowy nie wiem w czym przeszkadza ci gaz (karzdy normalny obywatel tego kraju stara sie zeby bylo jak najtaniej a jak wiem PB do najtańszych nie należy)

- - - Updated - - -

aaa i witam Crisss fajnie wiedziec ze jest ktos tak blisko co juz jest ogarniety na temat autka ....

Porób, porób. Nie kłócimy się, mam nadzieje, że wszystko będzie git i będziesz Pan zadowolony!

Witam...
Z racji tego ze mineło juz troche czasu chciałem napisac co zrobilem przy mojej AR i co tam mam w planie i w glowie:) póki co i mysle ze tak juz zostanie alfa sprawuje sie siwietnie twu twu twu..:) a wiec od zakupu :
wymienone amorki na serie
wahacze przód dól i góra
linki ręcznego
łączniki satbilizatorów
tuleje zwrotnicy
chlodnica klimy
maglownica i drązki kierownicze z koncówkami paradoks jest taki ze w tamtą sobote wymieniał ją mechanik a ja w ta ja zdemontowalem(200zł w plecy bylo by na co innego) a zdemontowalem bo wymnieniam gumy na drazku i poduszke prawa skrzyni biegów , moze jutro porobie fotki jak to wszystko wyglada :) w palanie mam wymania gum stabilizatora tyl i łaczników , odswiezenie skóry juz wyslane zdjecia do Kliniki Skóry dobiorą kolor i bede walczyl z wnętrzem , mysle nad wymiana poduszek belki i kupic te od opla? napewno odswiezenie lakieru jakis zestaw jazda z polerką to są moje plany na najblisze dni miesiące:) aaa kuzwa zapomnial bym nieszczesne swiatła z którymi walcze od kupna (diagnoza jest ale nie ma jak ) regeneracja odblysników :)
ps . mam taki nie pewny plan i troche sie waham felgi na biało , tylko nie wiem czy będzie pasowalo chlopak z moje okolicy alfoholik ma tak w swojej 156 i bardzo mi sie to podoba .... postaram sie sukcesywnie brnąć z planami do przodu i zdawac relacjie na ile będe mógl.
Pozdrawiam

tak jak pisałem zrobiłem fotki magla i drążka po wyjęciu ... magiel wytargałem bo mi poduszki w obejmach blokowały i nie moglem drązka wyjąc , obejmy bardzo fajnie sie rozeszły gumy byly juz sparciałe , no nadal czekam na gumy:)

- - - Updated - - -

jak by kos w najbliższym czasie brał sie za wymianę , i robil to poraz pierwszy służę pomocą .pozdrawiam.

Załączniki

• WP_20140317_005.jpg
    WP_20140317_005.jpg
    53.2 KB · Wyświetleń: 85
  • WP_20140317_003.jpg
    WP_20140317_003.jpg
    58.5 KB · Wyświetleń: 83
  • WP_20140317_001.jpg
    WP_20140317_001.jpg
    67.3 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
no postaram sie porobić fotki jak będę to wszystko składał , co odkręcić co popuścić itp itd.:) i w miarę mozliwosci opisać.

Amortyzatory
Powrót