Moja zielona żabcia

Wow!
Nietypowy lakier.
No i ten wydech...
Pozdrawiam.
- Rafał

no całkiem niezła ta Twoja żabcia :D

Pierwszy raz widzę sportwagon w takim kolorze i muszę przyznać, że całkiem fajnie się prezentuje:D

pozdrawiam

Bardzo ładna i zadbana Bella.Kolor faktycznie niespotykany /przynajmniej ja nie przypominam sobie,żebym takowy widział/,a wyfuk bardzo fajnie wygląda.

Super autko,ten kolor pierwszy raz widzę na Alfie - naprawdę niespotykany . Świetne jasne wnętrze.

No nie ma to jak Sportwagonik :D Sam posiadam i nie ma lepszego samochodziku :D
A czy można spytać ile Cie kosztowała? Bo widzę, że masz wersję bez skóry i bez tych bajerków na kierownicy. No i jaka moc silnika dokładnie?

No i czy posiadasz dwa tłumiki i od każdego osobna rura wydechowa, czy to po prostu zabieg wizualny, i od jednego tlumika idą dwa wydechy? Jeśli ta druga opcja to słyszałem, że taki zabiej powoduje stratę mocy. No ale nie tutaj o tym rozmawiać.

Gratuluje! Jak dorwę aparat i wypucuję moją ślicznotkę to podzielę się fotkami (bo mam ją już pół roku a jeszcze się nie chwaliłem) :)

haha żabcia gdzieś to słyszałem :P faktycznie nie spotykany kolorek

Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :wink: Teraz będzie mi się milej jezdziło po naszych wspaniałych drogach :D

bimski napisał:
Trochę balonowate opony, ale cała reszta o.k. :)

Co do balonowatych oponek to masz rację, że źle to wygląda. A szczególnie przy tym obniżonym zawieszeniu :) Ale to już odłożyłem sobie na następny sezon :wink:

Na ten rok w planach jeszcze tylko polerka, aby żabcia była jeszcze piękniejsza :P

Naprawdę rzadko spotykany kolor, bardzo mi się podoba :D
Moje gratulacje świetny samochód.

Amortyzatory
Powrót