Mtd
Nowy
- Auto
- byla 159 1.9 178/411..... jest 159 2.0 201/407
Witam! wczesniej bylem posiadaczem laguny 2 2.2dci 150 , ladnie mi sie tym autem jezdzilo bardzo dobrze wspominam, sprzedalem, ale plany mi sie zmienily i musilem znow kupic samochod, NIEWIEDZIALEM kompletnie co kupic, az przyszla mi na myśl alfa 159, od kąd obejrzalem pierwszy egzemplarz to nie bylo dnia bym o niej nie myslal
noi kupilem ! pierwsze obejrzalem jedna z 2006r niby 190tys, ale w srodku porazka , laweta reno master z przebiegiem 350tys lepiej wygladala. tak wiec odpuscilem, pojechalem po nastepny egzemplarz, to byl fast attack, patrze z zewnatrz - ladna. w srodku - zadbana , przejechalem sie - wszystko sprawne biore! .
powiem tak auto z 2007r, pierwsza rejestracja grudzien 2007. jak na dziesiecioletnie auto .. auto w ELEGANCKIM stanie . srodek bardzo zadbany, co najlepsze wszystko sprawne ! nic sie nie tlucze wszystko dziala doslownie WSZYSTKO, przeglad przeszla bez problemu wszystko sprawne, jedyny mankament to to ze byla chyba cala malowana, tak na moje oko, i ktos to zrobil tak na szybko, na klapie widac takie dwa odpryski i ktos tego ani nie zeszlifowal tylko dal druga warstwe lakieru, a pod maska jeden zaciek, ALE, auto ladnie wyglada, nie wybrzydzam. silnik 1.9 ale powiem wam ze jezdzi sie SUPER!! jestem taki happy przez to autko, normalnie jak do niego wsiadam to juz banan na twarzy !
naglosnienie swietne jak na serie ! wszystko mi sie w tym aucie podoba normalnie zakochalem sie
dzis wywoskowalem ale niestety niemam fotek
w samochodzie na dobra sprawe nic nie trzeba robic, jak juz wspominalem wszystko gra, nawet klocki nowe, rozrzad ma niby 30tys, obejrzylem go i ladnie wyglada wiec narazie go nie ruszam. aha, przypomnialo mi sie jedynie co trzeba zrobic to termostat wymienic bo nie trzyma.
plany:
1- Zarejestrować i ubezpieczyć (bo juz 2tydzien jeżdze na nielegalnych tablicach bo papierow jeszcze niema, tzn nie jezdze na codzien ale od czasu do czasu musze przepalic)
2- kupić znaczek z tylu bo caly wyblakniety
3- olej,filtry
4- przyciemnic szyby
5- kupic felgi 17"
6- skitrac te lusterka z wersji Ti
7- zrobic czipa na 160ps
nigdy nie chcialem sedana, a co dopiero czarne auto

powiem tak auto z 2007r, pierwsza rejestracja grudzien 2007. jak na dziesiecioletnie auto .. auto w ELEGANCKIM stanie . srodek bardzo zadbany, co najlepsze wszystko sprawne ! nic sie nie tlucze wszystko dziala doslownie WSZYSTKO, przeglad przeszla bez problemu wszystko sprawne, jedyny mankament to to ze byla chyba cala malowana, tak na moje oko, i ktos to zrobil tak na szybko, na klapie widac takie dwa odpryski i ktos tego ani nie zeszlifowal tylko dal druga warstwe lakieru, a pod maska jeden zaciek, ALE, auto ladnie wyglada, nie wybrzydzam. silnik 1.9 ale powiem wam ze jezdzi sie SUPER!! jestem taki happy przez to autko, normalnie jak do niego wsiadam to juz banan na twarzy !
naglosnienie swietne jak na serie ! wszystko mi sie w tym aucie podoba normalnie zakochalem sie
plany:
1- Zarejestrować i ubezpieczyć (bo juz 2tydzien jeżdze na nielegalnych tablicach bo papierow jeszcze niema, tzn nie jezdze na codzien ale od czasu do czasu musze przepalic)
2- kupić znaczek z tylu bo caly wyblakniety
3- olej,filtry
4- przyciemnic szyby
5- kupic felgi 17"
6- skitrac te lusterka z wersji Ti
7- zrobic czipa na 160ps
nigdy nie chcialem sedana, a co dopiero czarne auto

Ostatnia edycja: