[MiTo] Moja ukochana Czarna Sucz:)

• Autor wątku Autor wątku ewulla
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

ewulla

Guest
Najwierniejsza towarzyszka, niezawodna od 2011roku i 60tys kilometrów:)

alfina.jpg

Fajny wstęp, nie żałuję poświęconego czasu na jego przeczytanie.

Bardzo ciekawe plany na przyszłość. Trzymam kciuki za ich realizację.

xD

Bzdurniejszej nazwy na swój samochód nie słyszałem - SUCZ- hahahahaha.

Nie kumam tych Waszych komentarzy, po co tyle negatywow? To chyba ma byc forum dla ludzi ktorzy kochaja Alfy, a nie dla dissowania przezwisk i zdjec o.O

Nie kumam tych Waszych komentarzy, po co tyle negatywow? To chyba ma byc forum dla ludzi ktorzy kochaja Alfy, a nie dla dissowania przezwisk i zdjec o.O

zastanów się dwa razy :) chyba ludziom chodzi o to, że nic nie napisałaś o sobie, ani samochodzie. no chyba, że ta nazwa o was obu :PPP
wtedy się wiele wyjaśnia :)

Ostatnia edycja:
Rozumiem, ze trzeba byc bardzo wylewnym zeby byc prawdziwym milosnikiem Alfy:) ok wiec mam na imie Ewa, jestem z Katowic, jak widac mam Alfe Mito. Silnik 1.4 105KM, wbrew pozorom bardzo dynamiczny po wlaczeniu trybu dynamic, natomiast dosyc kiepsko sie zbiera na niskich obrotach. Kupilam ja 2lata temu, nie miala powazniejszych perypetii oprocz wymiany jednego tylnego łozyska i czujnika start stop. Dlaczego Sucz? Poniewaz Mito na pewno nie nalezy do Alf pieknych jak np. 159 wiec nie bede nazywac jej Bella:) Sucz nie jest w zaden sposob obrazliwa, oddaje specyficzny charakter Mito i jednoczesnie moj(dlatego nie odbieram komentarza kolegi melko negatywnie;p). To druga Alfa w rodzinie, jest jeszcze Giulietta. Nabilam sobie chociaz jeden punkt u Was?:)

Dobrze poprawie sie i zawale Was dla odmiany zdjeciami Mito;)

Ostatnia edycja:
Skoro już napisałaś, że w jakiś sposób identyfikujesz się z suczą, to napisz dlaczego.
Ja w tym momencie leżę na plecach z rozkraczonymi nogami i hahahah robię.

Skoro jesteś z Katowic, to zapraszamy na czwartkowe spoty, które odbywają się w Centrum Handlowym 3 Stawy w czwartki o 20:00, parking zielony;)

Tez mowia na mnie sucz i nie odbieram tego zle, chodzi o charakter:] niekoniecznie zawsze wredny;) czarna tez pasuje z racji koloru wlosow:p o tyle dobrze, ze nie mam wytrzeszczu oczu jak Mito:) co do spotow w Kato to na pewno wpadne!:D dobrze wiedziec,ze to nie tylko miejscowa dla golfowIII:p

Tez mowia na mnie sucz i nie odbieram tego zle, chodzi o charakter:] niekoniecznie zawsze wredny;) czarna tez pasuje z racji koloru wlosow:p o tyle dobrze, ze nie mam wytrzeszczu oczu jak Mito:) co do spotow w Kato to na pewno wpadne!:D dobrze wiedziec,ze to nie tylko miejscowa dla golfowIII:p

to ja spadam. mówią na nią sucz, a ona się cieszy :(
na spotach pewnie kolejka będzie :P

Amortyzatory
Powrót