Moja ślicznotka 147 rosso po lifcie

• Autor wątku Autor wątku autococker
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

autococker

Guest
Kilka słów o aucie:
kupiona od narzeczonej z przebiegiem 58000km
105kM w benzynie 1.6 T.spark.
obecny przebieg to ponad 60000km

ok 2 miesiące temu dostała nowe oponki pirelli oraz używane ale w super stanie felgi ronala LZ-5 16cali
ma tez do kompletu identyczne na zimowych oponach z tym ze 15calowe

cimg0265c.jpg
cimg0301y.jpg
cimg0269i.jpg
cimg0333c.jpg
cimg0293j.jpg
cimg0316t.jpg
cimg0344.jpg
cimg0353z.jpg

Rzeczywiście ślicznotka. Piękny kolor, jedynie felgi zmień, ewentualnie zawiechę niżej i ogarnij środek (jakiś plak) i będzie cód miód. Gratulacje i powodzenia.

Kilka słów o aucie:
kupiona od narzeczonej

To mnie najbardziej rozwaliło :D Po co kupować auto od własnej narzeczonej skoro i tak będzie wspólne? :D

Rzeczywiście ślicznotka. Piękny kolor, jedynie felgi zmień, ewentualnie zawiechę niżej i ogarnij środek (jakiś plak) i będzie cód miód. Gratulacje i powodzenia.

Deska w 147 po plaku nie błyszczy się tak jak np. w 156 bo jest z innego materiału i nie jest taka śliska i błyszcząca tylko chropowata więc nawet po plaku nie świeci się "jak psu jajca". I całe szczęście. Co do felg pełna zgoda.

Podsumowując: Alfa w słusznym ładnym kolorze więc musi być ładna. Przyjemności z jazdy :)

Listwa może zostać, ale wtedy lusterka niech zmieni na chrom, takie jak ma w avatarze. Wtedy będzie pasować ;)

To mnie najbardziej rozwaliło :D Po co kupować auto od własnej narzeczonej skoro i tak będzie wspólne? :D

narzeczona ma teraz seata ibize z silnikiem TDI 1.9 i jest nia zachwycona bo pali 6l ON w mieście a w dodatku jest pięciodrzwiowa :top:

Ehh kolegom czasem ciężko dogodzić :) bardzo ładna szukałem kiedyś takiej jako alternatywy dla mojej obecnej 156 sportwagon, ale ostatecznie padło na 156. Tak czy inaczej życze koledze bezawaryjności i przyjemności z jazdy ( ah ten banan na ryju przy każdym ostrzejszym zakręcie :D )

Ehh kolegom czasem ciężko dogodzić :) bardzo ładna szukałem kiedyś takiej jako alternatywy dla mojej obecnej 156 sportwagon, ale ostatecznie padło na 156. Tak czy inaczej życze koledze bezawaryjności i przyjemności z jazdy ( ah ten banan na ryju przy każdym ostrzejszym zakręcie :D )

Myśleliśmy z narzeczona o 156 sportwagon ale ostatecznie kupiliśmy
seata ibize 1.9 TDI przekonało nas to ze jest tania w eksploatacji, mało awaryjna i niezniszczalna, taki miejski czołg :D

Piękna Alfka.
Faktycznie przydałyby się jednak inne felgi (np. tristar) i opuszczenie nadwozia nieco niżej.
Co do listwy na klapie, to jest OK, ja bym tylko oznaczenia usunął i poszukał tak jak radzili koledzy chromowanych nakładek na lusterka, dlatego, że ich kształt w modelu 147 jest niesamowity i warto je uwydatnić.
Pozdrawiam.
- Rafał

Ładniutka ta Twoja Alfa ;)
Felga by się przydała większa, ale... wiem jakie są drogi we wrocławiu...

A jaką Ibizkę ma narzeczona ?? 6L ?? ASZ ??

Ładniutka ta Twoja Alfa ;)
Felga by się przydała większa, ale... wiem jakie są drogi we wrocławiu...

A jaką Ibizkę ma narzeczona ?? 6L ?? ASZ ??

świetnie by na 17 wyglądała a do tego obniżona :cool:
Ibizka narzeczonej to 6L z silnikiem 101Km

,,,,,

No witam jestem tu nowy kiedyś wrzucę foty swojej ale jak na razie to twoją oceniam na 9/10 jest śliczna :)

Witam. No ja również wahałem się nad tą listwą na tył i teraz wiem, że zrobiłem dobrze, nie zakładając... Co do lusterek to nie kupuj żadnych podrobionych nakładek tylko te oryginalne. Felga mi nie podchodzi. Fajnie, że 3D. Kolor ten sam co u mnie. FL to FL, przedlift się chowa wg mnie.
Pozdrawiam.

Witam. No ja również wahałem się nad tą listwą na tył i teraz wiem, że zrobiłem dobrze, nie zakładając... Co do lusterek to nie kupuj żadnych podrobionych nakładek tylko te oryginalne. Felga mi nie podchodzi. Fajnie, że 3D. Kolor ten sam co u mnie. FL to FL, przedlift się chowa wg mnie.
Pozdrawiam.

oglądałem Twoja mała i stwierdzam ze bez listwy wygląda okropnie,odważne posunięcie, moze gdyby załatać ten rant po niej było by OK

Amortyzatory
Powrót