Kemot176
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Mito 1.4 120KM / Alfa Romeo GT
Witajcie, po wielu miesiącach posłuchałem serca i jest ona cała na biało Alfa Romeo Mito.
Od dłuższego czasu chciałem być posiadaczem Alfy, lecz dopiero teraz udało się to marzenie zrealizować
Co do samego autka mam go stosunkowo niedługo, lecz jest kilka detali które muszę poprawić (głównie wizualnych), technicznie samochód jest w bardzo dobrym stanie. Po przejechaniu kilkuset kilometrów odczucia meeega pozytywne. Autko jest twarde, dobrze trzyma się drogi a silnik 1.4 120KM daje frajdę z jazdy.
Kilka fotek:

Co jest do zrobienia?
- wymiana oleju z filtrami
- wymiana rozrządu
- lakierowanie ramek szyb i reflektorów
- polerka przednich reflektorów
- pranie wnętrza
Aktualny postęp prac będę się starał na bieżąco wrzucać w tym temacie. Póki co zakupiłem ramki forumowe, żarówki do jazdy dziennej (białe), kapslki na felgi.
Priorytetem oczywiście jest wymiana olejów i rozrządu. Pozdrawiam!
Od dłuższego czasu chciałem być posiadaczem Alfy, lecz dopiero teraz udało się to marzenie zrealizować
Co do samego autka mam go stosunkowo niedługo, lecz jest kilka detali które muszę poprawić (głównie wizualnych), technicznie samochód jest w bardzo dobrym stanie. Po przejechaniu kilkuset kilometrów odczucia meeega pozytywne. Autko jest twarde, dobrze trzyma się drogi a silnik 1.4 120KM daje frajdę z jazdy.
Kilka fotek:

Co jest do zrobienia?
- wymiana oleju z filtrami
- wymiana rozrządu
- lakierowanie ramek szyb i reflektorów
- polerka przednich reflektorów
- pranie wnętrza
Aktualny postęp prac będę się starał na bieżąco wrzucać w tym temacie. Póki co zakupiłem ramki forumowe, żarówki do jazdy dziennej (białe), kapslki na felgi.
Priorytetem oczywiście jest wymiana olejów i rozrządu. Pozdrawiam!