• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja piękna GTV6

Piękna :congrats: Nic dziwnego ,że nawet agentowi 007 się spodobała .

Klękajcie narody!
Zmień felgi i odklej te "V6" z błotników, a wtedy to już zejdę na zawał z podziwu :-)
Szacun.

Kurde no miod malina:) pamietaj ze masz 116 wiec GTV6 a nie Gtv6 916:) ale czepiam sie z zazdrosci:)

Podziwiam restauracje i determinacje autora, czapki z glow. Choc ja nie czuje klimatu i nie lubie starych aut. IMHO auto brzydkie (nie liczac przodu), tylne swiatla i wnetrze jak w 125p, nie liczac tapicerki.

Wpakowalem kij w mrowisko :)

podziwiałem, podziwiam i będę podziwiać takich ludzi jak Ty, ludzi którzy wkładają tyle serca i pracy w to co kochają... PIĘKNA !!!

auto zasluguje na pokazanie...niech wiedza ze polska scena motoryzacyjna to nie tylko bmw vw i ryzowozy:)

Dokładnie tak. Niech wszyscy wiedzą że Alfa Romeo to nie tylko przedni napęd i model 156
Ci, dla których alfa romeo to nie tylko tani kapciowy lans albo bling pod remizą, wiedzą to doskonale, więc wcale nie trzeba im tego pokazywać. Słyszałem wersję, że alfa skończyła się w latach 70 wraz z modelem 105. Niby sztywna tylna oś, niby ograniczniki wychyłu tejże osi z tandetnych (jakby się mogło wydawać) pasków, ale ten kto chociaż raz miał okazję jechać lub być wiezionym w takim wehikule dużo szybciej zrozumię filozofie prawdziwej alfy i cuore sportivo (nie mylić z cuore tractore) niż w jakimkolwiek innym modelu zrobionym po alfie 162.

A tak swoją drogą, to śmiem twierdzić, że właściciel jest mało zainteresowany dyskusją :P

Gdyby Alfa Romeo dalej produkowała takie Alfa jak GTV6 to nie zarobiła by na ich sprzedaży ani grosza. Dzisiaj księgowi decydują o tym jakie samochody można projektować. Ostatnia prawdziwa Alfa czyli model 75 pomimo wyprodukowania ponad 375 tysięcy sztuk była finansową klapą. Nie spodziewajmy się żeby w przyszłości Alfa Romeo zaprezentowała tak indywidualny samochód. Model 75 był ostatnim który posiadał najlepsze cechy Alfa Romeo . Następcy w jego stylu już nie zobaczymy. Byłem 2 tygodnie temu w muzeum firmy BMW która uczyła się od Alfy jak produkować Berlina Sportiva. Jak dziś stoi BMW a jak Alfa wiemy wszyscy.

Straszny offtop by wyszedl gdybysmy naprawde zaczeli gadac gdzie ksiegowi decyduja a gdzie nie...tak czy siak fajnie ze nowa 166 wraca z tylem:) jak w tym pieknym aucie:)

Gratuluje autka mam nadzieje, że uda mi się oblukać gdzieś przy okazji.

Dziękuję.
Będę musiał wrzucić jakieś nowe foty bo te są dość stare ;-)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót