Moja piękna 146 Junior od Noviteca

A co ona ma z Noviteciem wspólnego poza naklejką? Nie ma ani tłumika Novitec, ani felg. Turbo kitu Novitec też chyba nie ma :D

Jeżeli dobrze widzę, to nie ma klimy, jak to wygląda jeżeli chodzi o komfort użytkowania skóry (do teg oczarnej) w gorące i upalne dni ?

piszesz o jakimś poerboxie z mapą. Coś więcej na ten temat?
Co to daje, a przede wszystkim co to daje w połączeniu z LPG (widzę zawór w zderzaku).
No i ostatnie pytanie - hamowałeś ją z tym boxem?
Pozdrawiam.
- Rafał

Nie ma turbo kitu ale z pośród 12 wersji szóstki nie spotkałem sie z takim wnętrzem (opcjonalnie była tylko bananowa skóra momo), ja jestem drugim właścicielem, poprzedni sie za bardzo nie znał więc mi nie opowiedział o nim za dużo, a wcześniej był sprowadzony z niemiec. Tutaj wnętrze jest całe w czarnej skórze, zrobione zawieszenie (może tego nie widać ale jeżdziłem innym juniorkiem i ta jest sztywniejsza a ma jeszcze mniejszy promień skrętu)

- - - Updated - - -

Jeżeli dobrze widzę, to nie ma klimy, jak to wygląda jeżeli chodzi o komfort użytkowania skóry (do teg oczarnej) w gorące i upalne dni ?
Nie ma klimy, nie ma też żadnych systemów, jedyne co tam jest z "rarytasów" to elektryczne przednie szyby.. A skóre trzeba impregnować dosyć często a jak stoi na słońcu to trzeba nosić białe koszulki ;)

- - - Updated - - -

piszesz o jakimś poerboxie z mapą. Coś więcej na ten temat?
Co to daje, a przede wszystkim co to daje w połączeniu z LPG (widzę zawór w zderzaku).
No i ostatnie pytanie - hamowałeś ją z tym boxem?
Pozdrawiam.
- Rafał
Tak, powerbox czyli miałem na myśli chip, a LPG to był wymysł poprzedniego właścicela, i tu właśnie sie przydał sensor map bo na lpg daje juz troche bardziej zbliżone osiągi do benzyny, ja osobiście z gazu korzystam bardzo żadko, praktycznie tylko na trasach. A hamowana będzie dopiero po dolocie :)

Czepiacie się, zobaczymy co hamownia pokaże :) Może 90KM a może 110 :P
Spoko bella

Ostatnia edycja:
Giovi, to nie jest żadna wersja Novitec...
A skóra poza bananem była jeszcze np. czarna (popatrz TUTAJ). Tylko jak widzisz wzór obszycia (fotele, boczki!) jest inny niż u Ciebie. Wnioski? Poprzedni właściciel obszył sobie tapicerkę.

Amortyzatory
Powrót