• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja nowa miłość Alfa Romeo 159

Dogonic ciezko nie bylo, luka silnik to samolotowy a moj to od kosiarki;) fotografowie sa mistrzami i tylko dziekowac ze sie takich w naszej sadeckiej grupie ma:)

Bella śmiga aż wciąż miło(a na 1 grudnia 4 lata w posiadaniu...) przebieg 204tys. i zaryzykuje stw. że stan lepszy niż przy kupnie;) do zrobienia wnet nadkola tylne(obcierają o opony jak jest obciążenie + światło stopu padło i nie myrda:)Z "nowości" wpadły dokładki(wkońcu po 4 latach...) od Misia - THX! efekt jest, zdjęć nie robię, 100 osób przede mną to zrobiło:) Miała być dokładka od cupry ale stw. że nie chce mi się - starość/może kiedyś. Powoli rozglądam się za czymś większym, typ: suv/kombi zobaczymy, tak czy tak 159 zostanie bo sensu sprzedawać już jej za marne grosze nie ma...

W ost. piątek grill w okolicy, parę fotek:)

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Pozdroo

Załączniki

• DSC_1567.jpg
    DSC_1567.jpg
    133 KB · Wyświetleń: 410
  • DSC_1590.jpg
    DSC_1590.jpg
    53.4 KB · Wyświetleń: 403
  • DSC_1594.jpg
    DSC_1594.jpg
    90.8 KB · Wyświetleń: 404
Fajne auto i tło:)

A ja myślałem, że 2 lata, bo tyle poluje na te dokładki w rozsądnej cenie oczywiście, to długo - ale jak widać można i 4 lata :D jak będziesz sprzedawał auto to rezerwuje te dokładki progów hehe no i plany widzę podobne jak u mnie, następnym dupowozem też będzie coś z rodziny suvów lub crossoverów, np. Mini Countryman w wersji S ajeej :D starzejemy się haha

Się nic nie chwaliłes na gryllu ze dokładki masz a ja zafascynowany piwem nie zwróciłem uwagi ;)
Fotek będzie więcej tylko musze przysiąść na kompie :D

Ja Patryczos mysle o misku asx;) bo w dobrej $ mialbym:) Lukasz dokladki juz troche mam... moze dlatego,a foty czekam czekam bo beda jak zwykle mega;) znalazlem jeszcze fote z urlopu z zakopanego;)
298.jpg

Bella śmiga aż wciąż miło(a na 1 grudnia 4 lata w posiadaniu...) przebieg 204tys. i zaryzykuje stw. że stan lepszy niż przy kupnie;) do zrobienia wnet nadkola tylne(obcierają o opony jak jest obciążenie + światło stopu padło i nie myrda:)Z "nowości" wpadły dokładki(wkońcu po 4 latach...) od Misia - THX! efekt jest, zdjęć nie robię, 100 osób przede mną to zrobiło:) Miała być dokładka od cupry ale stw. że nie chce mi się - starość/może kiedyś. Powoli rozglądam się za czymś większym, typ: suv/kombi zobaczymy, tak czy tak 159 zostanie bo sensu sprzedawać już jej za marne grosze nie ma...

W ost. piątek grill w okolicy, parę fotek:)

175702-moja_nowa_milosae_alfa_romeo_159_a-dsc_1567.jpg
175703-moja_nowa_milosae_alfa_romeo_159_a-dsc_1590.jpg
175704-moja_nowa_milosae_alfa_romeo_159_a-dsc_1594.jpg

Pozdroo

na pierwszym foto nawet pani zapozowała :D

Jesień nastała ale zdjęcia zaległe letnie:) Dzięki raz jeszcze lukas_po!

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Kolejne foty w zimie:P

Załączniki

• DSC_1555.jpg
    DSC_1555.jpg
    119.5 KB · Wyświetleń: 193
  • DSC_1556.jpg
    DSC_1556.jpg
    155.7 KB · Wyświetleń: 190
  • DSC_1557.jpg
    DSC_1557.jpg
    97.6 KB · Wyświetleń: 182
  • DSC_1559.jpg
    DSC_1559.jpg
    93.8 KB · Wyświetleń: 182
  • DSC_1569.jpg
    DSC_1569.jpg
    119.3 KB · Wyświetleń: 187
  • DSC_1571.jpg
    DSC_1571.jpg
    99 KB · Wyświetleń: 189
  • DSC_1574.jpg
    DSC_1574.jpg
    118.8 KB · Wyświetleń: 184
Jak zwykle miodzio, piękna jest. A tablice masz na taśmie dwustronnej?

Nic dodać, nic ująć. Po prostu kwintesencja AlfaRomeo. Zajemocne foty! Pozdro

Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka

Przygode czas zakończyć

Alficzka do sprzedaży wiecej info pod

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Świat sie kończy

Przyznam, że nie śledziłem tematu na bieżąco, ale na zdjęciach auto wygląda super.
Co to za felgi? Oryginały AR?

Paweł, co ją zastąpi?
Pozdrawiam.
Rafał

Amortyzatory
Powrót