Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Auto już w ASO
Zostałem zapewniony, że wszystko będzie ok, na całość usługi mam 3 lata!
Przyjęcie auta zostało zrobione, ja zrobiłem zdjęcia. Jeżeli podczas montażu/demontażu będzie problem np z uszczelkami czy coś - to zostaną zamontowane nowe.
ASO zapewnilo mnie, że problemu z szybą nie będzie, że pracownicy się znają - no cóż.. zobaczymy
Odbiór auta ma być w przyszłym tygodniu - wtorek/środa...
Dam znać
Ogólnie - jestem bardzo zadowolony. Wszystko poskładane, spasowane tak jak ma być. Szyba założona dobrze - nic nie wieje, a nawet jest lepiej niż było
Lakier - jest dobrany bardzo dobrze, nie widać żadnej różnicy. Co ciekawe - w ASO panowie zrobili mi polerkę całego auta + uzupełnili ubytki w felgach i je chyba pomalowali też, bo są inne niż wcześniej
Wszystkie uszczelki są ładnie założone, szyba boczna dobrze wklejona. Nie mam żadnych uwag W najbliższym czasie trochę zdjęć wrzucę.
GT była na "serwisie" tydzień temu.
Nowy olej, nowe filtry, zamontowałem nowe tarcze hamulcowe (nacinane i wiercone) + klocki, wymiana wahacza...
Przy okazji wymiana żarówek i zrobiony przegląd "przed zimowy".
Przy okazji - został zrobiony pomiar kompresji i Panowie z Serwisu - stwierdzili, że wszystko jest ok, trzyma ciśnienie równo na wszystkich garach - więc.. albo silnik jest w idealnej kondycji (mimo, że to JTS) albo.. poprzedni właściciel w Niemczech - coś grzebał w silniku - bo jego stan jest bardzo dobry.
W weekend postaram się jakieś nowe zdjęcia wrzucić.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.