Moja Gtv :-)

• Autor wątku Autor wątku Przemek_Docent
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Przemek_Docent

Guest
Witam Was Koleżanki i Koledzy
Latem upolowałem w Poznaniu Gtv 2.0 V6 TB, ale nie przyprowadziłem jej od razu tutaj, bo wymagała jeszcze dopieszczenia :)
Kilka dni temu wreszcie ją odebrałem od blacharza-lakiernika po większej robocie (trochę blacharki, lakierowanie większości auta i polerka) :)
Stoi teraz w garażu połyskując kolankami pod maską :D a ja boję się ją zabrać na miasto, bo jeszcze ktoś mi ją przyrysuje? :eek:
Jeszcze łożysko, tylny zawias i myjka ciśnieniowa, bo nie ruszę jej przecież szczotką! :no: i można będzie śmigać :)
Oczywiście tylko przez chwilę, bo zimę chyba przemieszka w garażu :)

DSC_4478m.JPG

DSC_4479m.JPG

DSC_4482m.JPG

Ostatnia edycja:
no ładna jakieś zdjęcie od środka by się przydało :) zapomniałem dodać ładny silniczek :)

Zaprzedałeś duszę diabłu :) pięknie wygląda. A co zrobiłeś z czarnulką 155?

Dzięki :)
Czarnulka ma trochę problemów z rdzą, ale nie potrafię jej tak po prostu sprzedać...
Mam nadzieję, że zostanie ze mną i będzie mnie dzielnie wozić w zimie, kiedy Bella Rosso będzie spać w ciepłym garażu :)

ladny stan ^^

a ten lakier :D mmmmm malinka ^^

ja moja belle pokaze jak ja do porzadku doprowadze :)

widzialem nie raz ta Alfe u mnie na Grochowie.nie bylo okazji zeby jechac obok siebie bo albo ja nie jechalem moja Alfa albo jak jechalem to mijalismy sie jadac w druga strone :P ladna Alfa.do zobaczyska na Grochowskiej :P pozdro!

Dzięki za dobre słowo :-)
Od dłuższego czasu jeździ nią już nowy Właściciel, ale poszła w dobre ręce :-)
To najpiękniejsze auto, jakie miałem. Myślę, że to się długo nie zmieni :-)

ale nowy wlasciciel chyba tez jest gdzies od nas z warszawy?)

Amortyzatory
Powrót