Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
williamdrake napisał:Śliczna GT. Miałem okazję zobaczyć ją "na żywo" w... Chorwacji :lol:
freeco napisał:A gdzie w Chorwacji ?
Nie prowokuj bo powstanie najdłuższy post na tym forum.. 8)williamdrake napisał:No co Ty a co się miało zepsuć w takim autku?
marcins737 napisał:no właśnie... egzemplarz Freeco chyba popsuł mu sporo nerwów...
Freeco , czy jest już lepiej z Twoją GT ?
williamdrake napisał:No co Ty a co się miało zepsuć w takim autku?
freeco napisał:A gdzie w Chorwacji ?
Południowa Dalmacja, Srebreno (okolice Mlini) :wink:
marcins737 napisał:no właśnie... egzemplarz Freeco chyba popsuł mu sporo nerwów...
Freeco , czy jest już lepiej z Twoją GT ?
marcinel napisał:Też dawno nie słyszałem o kłopotach Freeco z GT ,jak tak to dobrze,![]()
ale jest inne niebezpieczeństwo :? -wbija się w przebieg ,a niestety Alfy pięknie grają ale krótko .
freeco napisał:marcinel napisał:Też dawno nie słyszałem o kłopotach Freeco z GT ,jak tak to dobrze,![]()
ale jest inne niebezpieczeństwo :? -wbija się w przebieg ,a niestety Alfy pięknie grają ale krótko .
Przebieg od stycznia to 2000 km. Boje się od domu oddalać :lol: