• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja Funia GTV 2.0 TS

Nowy_24

Nowy
Auto
AR 159
Oto moja GTV 2.0 TS z 1995 r.
W moim garażu od trzech miesięcy:) Wymaga jeszcze dużo pracy i wkładu, ale wszystko przed nami!!
Zdjęcia kiepskie, ale lepsze zrobię jak wyjdzie słońce:)

Załączniki

• alfa.JPG
    alfa.JPG
    57.4 KB · Wyświetleń: 199
  • Zdjęcie0102.jpg
    Zdjęcie0102.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 151
  • Zdjęcie0101.jpg
    Zdjęcie0101.jpg
    53.8 KB · Wyświetleń: 164
Ostatnia edycja:
Szkoda że tylko tyle fotek ale zapowiada się ciekawie ;) szerokości!

Żałuj, że się nie pospieszyłeś:P Teraz już jest moją kobietą:)

OK wnętrze właśnie się suszy po praniu, a jak tylko będzie gotowe to cykne fotki:)

niezła sucz.. ;) ..jak tylko będzie GRILL/Spot w Piekarach na Kopcu to myślę że
będę mógł ją sobie pooglądać ;)

..pozdro i niech służy Ci lepiej niż mi moja :P

Moja sucz w ogóle nie służy! Same nerwy przez nią, ale nie oddałbym jej za żadne pieniądze:)

Najgorsze jest to, że coś się dzieje z elektryką i ostatnio nie działa mi otwieranie lewej szyby... całe szczęście na A4 zrobili okienko do płacenia z prawej strony, więc nie muszę się upokarzać płaceniem przez otwarte drzwi:P Btw. ma ktoś zaufanego elektryka ze śląska?

Cudna GTV ♥
jestem średnio 2-3razy w Tygodniu w Bytomiu, i widziałem już Twoją Alfkę na żywo ;)
zdjęcia jak widzę robione na Agorze :P

pozdrawiam ;)

Mam nadzieje że te aluski to na zime. Bo na lato to będzie się lala modlić o większe :D

Ładna, mnie czeka to samo, żeby doprowadzić ją do stanu, jaki powinna prezentować.

dobra bicza :) zresztą jak każde gran turismo veloce:P rób, naprawiaj, tuninguj (tylko z głową bo to takie piękne że nie wymaga ulepszeń ) i zróbmy wreszcie w Polsce jakiegoś spota GTv . pozdro i szerokości

Amortyzatory
Powrót