Moja drapieżna bestia+fotki

Garos

Nowy
Auto
Opel Astra III 1.7CDTI Caravan
Tak jak obiecałem zamieszczam fotki mojej Alfy,niestety nie jest umyta bo co chwila pada.Jak będzie lepsza pogoda to ją umyję,nawoskuję i wtedy zrobię super sesję zdjęciową.
Piękna Alfa 164 V6 24V 210 KM,rocznik 92 a pierwsza rejestracja czerwiec 93,wersja Super z bardzo dobrym wyposażeniem:ABS,automatyczna klimatyzacja,posiada ciekawą funkcję Defrost która rozmraża przednią szybę,tylną i lusterka,wspomaganie,w bardzo dobrym stanie oryginalna Alfy skórzana tapicerka,skórzana kierownica,elektrycznie otwierany bagażnik oraz wlew paliwa,elektryczne szyby x4,elektryczne lusterka-podgrzewane i składane,podgrzewana przednia szyba,podgrzewane przednie fotele,rolety na tylnej szybie,podłokietniki -przód+tył,radio Sony,głośniki w tylnej półce,w przednich drzwiach+tweetery,reflektory soczewkowe,halogeny,alufelgi,centralny zamek na pilota.Spalanie na mieście przy normalnej jeżdzie to 15 litrów,trasa 10 litrów-nie jest to dramat a silnik naprawdę ma ogromną moc i daje super frajdę podczas jazdy,moment obrotowy 266Nm/5000 obr.min. pręd.max.240 km/h,przysp.do 100 w 8 sek.Jazdą nią jest jak sex-nigdy mnie masz dość :mrgreen:

Haha.....bede pierwszy :)
Bardzo mi sie podoba Twoja Alfa Macieju. 164 z takimi właśnie światłami użeka mnie najbardziej. Gratulacje.

P.S. Nie ślizgasz sie na tych skórzanych fotelach?? :)

Na fotelu się nie ślizgam ale łatwiej się wysiada-szybciej :mrgreen:
Z tyłu siedzi się zajeb... fotele są takie trochę kubełki.
Ma 210 ognistych ogierów

Wymarzona limuzyna, piękna i szybka, idealna, tylko modele Lancii i Maserati mogą próbować konkurować. :-)
Niech się sprawuje!

ladne autko, chodz naprawa tego silnika mnie jako osobe ciagle grzebiącą w swojej alfie z deczka przeraza :mrgreen:

Alfista napisał:
ladne autko, chodz naprawa tego silnika mnie jako osobe ciagle grzebiącą w swojej alfie z deczka przeraza :mrgreen:
Mnie też przeraża,ale staram się o tym nie myśleć.Mam nadzieję iż nie będzie problemów.

prawie takie fajne jak ta Twoja "byla" 155 :0 ale jakos 164 jest niezla kolumbryna jak dla mnie :)))

ogromna limuzyna i sliczna ma swoj urok. moje gratulacje, pozazdroscic luksusu

bellisima !
a silniczek to jak szwjcarski zegareczek wszystko musi byc na swoim miejscu wtedy gra przepieknie i jest lekarstwem na stres dnia codziennego- siadasz - właczasz sie do ruchu - I OD RAZU TO TY JESTES LIDEREM NA DRODZE - hehe masz stary perełke jesli chodzi o alfy- wiem cos o tym!!!

Oglądam zdjęcia Twojej Belli i nie moge się powstrzymać od zadania jednego pytania...
"czy Teściowa nie nażeka na brak miejsca...?? ;)"
Takiego luksusu, można pozazdrościć...
Pozdrawiam..

Garos piękna Alfina i do tego 164 :D :D Wiem o czym mówię :wink:

Mogłem kupić 164 z takim silnikiem ale skusiłem się na inną i teraz trochę żałuję......

Amortyzatory
Powrót