Moja Bella 147 Selespeed

Ostatnia edycja:
Nie wiem jak się nazywają, ale wiem że były fabrycznie w GT z silnikiem 3.2 V6.

To już jakaś wskazówka, dzięki :)

---------- Post dodany o godzinie 23:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:03 ----------

Hmm, na czarnej wyglądają faktycznie nieźle. Może jednak tristary, sam już nie wiem.

Pierwsze owoce wczorajszej wstępnej nocno-zimowej sesji, reszta czeka na obróbkę:
dsc0279ni.jpg

Alfa jest trochę niedoświetlona(30s, a powinienem użyć trybu B), ale to na razie tylko przymiarka do właściwej sesji.

Ostatnia edycja:
Samochód był głownie używany do wożenia dzieci do szkoły. Przebieg jest udokumentowany, a poza tym stan wnętrza nie sugeruje by był większy.
Samochód był głownie używany do wożenia dzieci do szkoły hehe dobre ludzie różne rzeczy wymyślają aby sprzedać auto ja nie wieże w 70tyś do książki można wpisać co sie tylko chce trzeba mieć tylko długopis i sam piszesz ze jesteś trzecim właścicielem jak na tyle lat to minimum 200tyś ma zrobione ..pozdrawiam

Samochód był głownie używany do wożenia dzieci do szkoły hehe dobre ludzie różne rzeczy wymyślają aby sprzedać auto ja nie wieże w 70tyś do książki można wpisać co sie tylko chce trzeba mieć tylko długopis i sam piszesz ze jesteś trzecim właścicielem jak na tyle lat to minimum 200tyś ma zrobione ..pozdrawiam

A według mnie minimum pół miliona! Pozdrawiam.

Taaa i odometr w ecu też kłamie ;). Przebieg jest na 100% prawdziwy.

Ostatnia edycja:
Daj spokój, forumowi specjaliści po stanie podłokietnika odczytają przebieg co do kilometra. Ich żaden jakiś tam hodometr nie oszuka!

Taaa i odometr w ecu też kłamie ;). Przebieg jest na 100% prawdziwy.
kolego komputer oszukasz najszybciej i samo to ze miałeś światła ala lexus juz znaczy ze jakis typek dawał w garnek ja szukam teraz audi A3 dla pewnej osoby i wystarczy ze zobacze przyciemniane szyby i juz nie ogladam albo ostatnio widze stoi a3 tylko fele miała takie ze 5centymetrów albo lepiej wystawały na zewnątrz innych może to rajcuje ale mnie nie interesuje wiejski tuning bo po tym zobaczysz kto tym jezdził a ten co zakłada swiatła ala lexus to chyba nie wozi dzieci do szkoły hehe beka ja bym ci chyba ożenił zebre i powiedział ze to koń arabski pozdro

Kłócicie się o durny przebieg! Ważne, że Bella jest:

Po 1. W dobrym stanie.
Po 2. Właściciel nie ma z nią problemów.
Po 3. Właściciel ją cały czas dopieszcza.
Po 4. Bella jest w dobrych rękach.

Co za różnica czy zrobiła 80 tyś. czy 150 tyś. Ważne że jeździ i nie sprawia problemu a to chyba jest najlepszy wskaźnik tego czy był to dobry zakup. Dla mnie osobiście przebieg ma drugorzędne znaczenie, najważniejszy jest jej stan.

i wystarczy ze zobacze przyciemniane szyby i juz nie ogladam
a może jakiś starszy Pan/i cierpi na fotodermatozę i dla tego przyciemnił szybki w profesjonalnym zakładzie ?
kto wie
no ale twoja sprawa jak szukasz auta i jakie oglądasz a jakich nie ;)

p.s.
autko ładne ( ciemne ) :cool:

Przestancie się kłócić i wymądrzać - faceci! :)
To, że ktoś ma przyciemnione szyby jeszcze nic nie znaczy, bo choć jestem kobietą (jeżdżącą bardzo kulturalnie i nie szybko) to sama bym sobie przyciemniła...
To, że ktoś zmienił sobie lampy - świadczy o jego guście, a niekoniecznie o stylu jazdy... To tak jak z kobietą na ulicy - jedna ma różowe tipsy na 7 cm, a druga ma tipsy w kolorze czerwonym o długości nieco ponad opuszkę palca... Wiesz, co do wyglądu to kwestia gustu.
Najwazniejsze, że chłopakowi dobrze się sprawuje jego nabytek, a także, że jest zadbana i wygląda super.
Shrek gratuluję zakupu :)
I pozdrawiam Was wszystkich zajadłych kłótników ;) "niekłótników" też :)

kolego komputer oszukasz najszybciej i samo to ze miałeś światła ala lexus juz znaczy ze jakis typek dawał w garnek ja szukam teraz audi A3 dla pewnej osoby i wystarczy ze zobacze przyciemniane szyby i juz nie ogladam albo ostatnio widze stoi a3 tylko fele miała takie ze 5centymetrów albo lepiej wystawały na zewnątrz innych może to rajcuje ale mnie nie interesuje wiejski tuning bo po tym zobaczysz kto tym jezdził a ten co zakłada swiatła ala lexus to chyba nie wozi dzieci do szkoły hehe beka ja bym ci chyba ożenił zebre i powiedział ze to koń arabski pozdro

ciezkosieczytatocopiszeszalemamradejakisczastemuwynalezionokropkiiprzecinkiktoreznaczacoulatwiajazycieludziompragnacympoznactwojezlotemysliaponadtoswiadczaotymzepiszacywjakissposobokazujeszacunek ludziomdoktorychadresujeswojawypowiedzapozatymniezgadzamsieztobapozdro

pisze jak umie jak byś mieszkał 12lat w Paryżu i wrócił do polski to tez byś tak pisał i nie zastanawiał gdzie dać kropkę albo przecinek wstawić ja pisze jak leci myślę ze dasz rade to zrozumieć... pozdrawiam

Otrzepała się sama wracając dziś wracając w glorii i chwale z sesji na ferie w mieście rodzinnym ;]

Amortyzatory
Powrót