Moja AlfaRomeo Spider Veloce 2000

• Autor wątku Autor wątku Maciaszczyk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    veloce
M

Maciaszczyk

Guest
Moja piekna AlfaRomeo Spider Veloce 2000

Rocznik 1976
Kompletnie odrestaurowana w 100% ORYGINALNA (Certyfikat PZM)

Może być do sprzedaży

Generalnie stosuje się zasadę nie używania na forach słów wulgarnych i ogólnie przyjętych jako obraźliwe.....i tak napiszę:D...zajebista, gratulacje.

jest piękna gdyby była moja napewno bym nie sprzedał ... hehe chodzi mi po glowie jako 2 autko ... ale narazie jeszcze mnie nie stać jednak kiedyś sobie sprawie ten model !

Piekna az brak slow :) dbaj o ta piekna belle :)
Pozdrawiam

Szkoda ze chcesz sprzedac bo juz liczylem ze zobaczymy ją na tegorocznym zlocie AR w Czestochowie

piękna to się nazywa serce dla marki oby kupil ja pasjonata !!

Cuda sie jednak zdarzają :) . Czy restauracja objęła także silnik czy tylko to co widać ???

Piękna , ja bym już takiego auta nie sprzedawał, chyba że zamieniasz na ferrari lub maserati :) Pozdrawiam

Ja też bym nie zostawiał - auto z tego rocznika już chyba możesz zarejestrować na zabytek, a wtedy płaciłbyś grosze za ubezpieczenie, nie musiałbyś robić przeglądów - a takiego cuda po prostu szkoda się pozbywać.

a kazdy wyjazd za granice to 2 tyg formalnosci i oplat, lepiej sama opinia o wartosci historycznej i dobre ac:D dodatkowo problemy przy zbyciu z debilnymi konserwatorami zabytkow ktorzy znaja sie jak swinie na gwiazdach:)

Bella ładna:) na taka poluje:)

Zapraszamy na nasze Częstochowskie spoty.
Piękną masz perełke :D

Jest poprostu piękna! Klasyk prze wielkie K...

Niech trafi w dobre ręce jeśli sprzedasz. Takie autka powinny mie życie wieczne.

Pzdr

Niezły zabytek w idealnym stanie !!

Amortyzatory
Powrót