• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

moja Alfa Romeo GTV 2.0 16V

jakubGTV

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 3,0V6
nabyłem ją we wrześniu... auto z przebiegiem 127000 w chwili obecnej juz 130000km.. samochodzik fajny kilka rzeczy musze przy nim zrobić i bedzie cacy.. autko niestety ma przerysowane oba boki.. lecz blacha nie rozcięta... autko bez zadnego tuningu i tak tez zostanie.. nie nawidze wieś tuningu a ta alfa nie potrzebuje zadnego.. w środku pół skura w marcu przywieziona z włoch wiec zero rdzy pierwsza zima w kraju...poza tym alufelgi OZ 16' na niskoprofilowych oponach.. prezentuje sie badzo dobrze...dodaje zdjęcia.prosze o komentarze

Jak zawsze piekna Gtv-ka... Tylko jak mozesz to wstaw wiecej zdjec. Z tego co zauwazylem, wykonczenie masz w drewnie. Rzadki widok... Nie wiem czy mi by to pasowalo. Musialbym zobaczyc na wlasne oczy ;)
Czekam na wiecej zdjec!!!
Pozdrawiam

No widzę znowu GTV super wygląda a te przerysowanie napewno zrobisz i będzie super
pozdrawiam <hello>

Gtv-ka zawsze była moim marzeniem. Niestety chyba się nie spełni bo następna pewnie będzie 166 lub 147 :D Ogolnie autko pierwsza klasa. Jedyny (dla mnie) minus to wykończenie w drewnie i "pseudo' drewnie- jak dla mnie sportowe autko w drewnie...hmm...kwestia gustu. Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do "zdrowia" Twojej Gtv-ce :D

Fajne auto. Teraz ładnie ją napraw, bo blizna aż włoski stają na rękach ;)
Co do drewna - mnie nie przeszkadza. Nie bardzo podobają mi się felgi. Uważam, że felgi AR bardzo pasują do marki i trzeba naprawdę się postarać, żeby przebić firmowe wzory. Gtv są pięknie wystylizowane.
Szerokości. Paweł

Witaj wśród posiadaczy tego pięknego modelu!
Teraz tylko wyślij Włoszkę do jakiegoś dobrego SPA, niech wygładzą jej te nierówności na bokach i będzie znów piękna! :mrgreen:
Pozdrawiam!
Piciu

Niezła Bella. Troche ją dopieścisz z tą blacharką i będzie GIT.

Wrzuć linka do profilu na Polska Jazda ( bo zdjęcia mi się w żaden spósób niechcą otworzyć ), chętnie obejrze Twój nowy nabytek :)

Udało mi się otworzyć zdjęcia :) jak to Gtv-ka czyli piękna tylko o nią troszeczke zadbac i bedzie cacko :)

Amortyzatory
Powrót