• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Brera] Moja Alfa Romeo Brera 3.2 V6 Q4

Brera i to jeszcze z mocnym silnikiem.. Marzenie... ;) Kolor świetny, gratuluję. Może felgi też ode mnie kupisz? Mam 19 cali ładne na sprzedaż ;)

Miales pokazac :( , co z jts ?

pokarze, przy najbliższej okazji :) hamulce na dniach kupuje to może będzie okazja podjechać i założyć od razu. Co do 156ki ogarnę parę drobiazgów w weekend i wystawie na sprzedaż na forum, jeśli nie znajdzie się chętny to będę robił remont silnika i wystawiał ponownie :)

Brera i to jeszcze z mocnym silnikiem.. Marzenie... Kolor świetny, gratuluję. Może felgi też ode mnie kupisz? Mam 19 cali ładne na sprzedaż

Pokazuj :)

Dzięki, miło się czyta takie komentarze :]

Jak widzisz na Brerze takie koła? Myślę, że całkiem całkiem...1.jpg4.jpg10.jpgpirelli.jpg
Tak mniej więcej wyglądają.

Jak chcesz cuore sportivo to musisz szukać GTA albo 166 3.2 V6, w Brerze to już nie Busso montują, tylko jakiś silnik chyba z Holdema
Tak, tak:) Można by jeszcze pomyśleć o GT 3.2, jednak co jak co, ale GTA to już kultowy model.
Pozdrawiam.
- Rafał

Piękna sztuka, jaki jest profil opony? bo wydaje mi się być za wysoki jak na takie auto, do Brery koniecznie felga 18, najlepiej orginalne telefony wtedy te auto wygląda nieziemsko :)

Piękne auto. Miałem okazję widzieć na żywo, baa..nawet jechałem na prawym :) Dźwięk i przyczepność to mistrzostwo świata. Jednak w mojej V6 silnik jest "mniej kulturalny" i to mi się podoba

Autko na żywo robi duże wrażenie, a jazda to czysta przyjemność:) Dla mnie to obecnie jedyny model, na który mógłbym się przesiąść z mojej 166, żeby pozostać przy marce:)

Dzisiaj przyjechały do mnie tarcze i klocki Brembo na tył + dodatkowo czujnik pedału hamulca (prawdopodobnie coś wariuje bo nie działa tempomat)

20131004_125251[1].jpg20131004_125305[1].jpg

Piękna Brera. Tylko pomarzyć. Gratulacje. :) O takiej Śliczności myślę i szukam.

Film fajny, dobra jakość, ale podkład muzyczny przeokrutny, myślałem że zaraz wyjdę z siebie :D

Amortyzatory
Powrót