Moja Alfa 145

• Autor wątku Autor wątku żwirek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ż

żwirek

Guest
Dobra to zacznę od opisu mojego auta a wiec jak widzicie jest to Alfa Romeo 145 silnik o pojemności 1600 moc jego to 103 km a moment obrotowy wynosi 134 Nm. Tyle o silniku. Układ jezdny to Alu Azev 195/50/15 autko jest bardzo niziutkie posiada całkowicie usztywnione i obniżone zawieszenie, bardzo dobrze się trzyma przy wadze 1200kg. Układ wydechowy zakończony końcówkami wm sport umieszczonymi centralnie na środku. Wnętrze jak każde a wyposażenie to poduszka powietrzna dla kierowcy, wspomaganie, el szyby, el i podgrzewane lusterka, el szyberdach, abs, sportowe siedzenia i na pewno jeszcze cos o czym na pewno zapomniałem. Zestaw audio zaczyna się od radia kenwood mp3 następnie przednie głośniki pioneer’a, w bagażniku znajduje się wzmacniacz i skrzynia 700watowa a ten zestaw jest od Blaupunkta i robi wrażenie i daje potężny bas. Co tu pisać więcej jak macie pytania jakieś to piszcie, zdjęcia tylko na stalówkach. Piszcie jak wam sie ta moja 145-iątka podoba

A czemu masz grill ze 146 :?:
To efekt zamierzony czy była bita :?:

ten grill mi sie bardziej podoba niż ta siatka śmieszna pozdrawiam

Autko fajne i audio też mi sie podoba czytając opisik :wink:

OK. Ale lepiej wygląda z alusami i bez tych chromowanych listewek, jak ci się znudzą lepiej je zdejmnij, na klape bagażnika jest jeszcze ok, ale ogólnie za dużo tego.

Ogólnie ładna, tylko tych ozdóbek (srebrnych) trochę za dużo.
No ale Poznań się rozwija :twisted: (chociaż rejestracja z Szamotuł :wink: )

dokładnie to mieszkam pomiędzy Poznaniem a Szamotułami pozdrawiam a jakiś spocik można by wykombinować w Poznania np. na Leszku Pozdrawiam Alfaholików

Pomysł dobry :mrgreen:
Tylko muszę poczekać aż odbiorę belle z warsztatu :wink:

Piękna!!!! Mam nadzieje zobaczyć ją z bliska :)
Spocik oczywiście, jestem za!!!!
Stadion Lecha w każdą niedziele o 15.00 co wy na to?

Pozdrawiam Pyry :)))))))

Pomysł dobry :D , tylko narazie jestem bez belli :cry:
Muszę jeszcze poczekać

nie ma sprawy odbierzesz belle to sie umówimy jedna niedziele i spotkamy

Trzeba lokalnego spota zorganizować bo trochę Alfoholików w Pyrlandi jest :twisted:

ladna alfa tylko mi tez te chromowane wykonczenia an dzwiach nie tak sie podobaja ale za to jaki WYDECH SUPER :lol:

Amortyzatory
Powrót