Moja 166 dzis na torze...

• Autor wątku Autor wątku areks
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jurcio_8v napisał:
No nieźle zapodawałeś Areks :D Jak na swoje wymiary i masę to całkiem żwawe te 166-tki są.
No ja ze swoja za jakieś parę tygodni uderzam na Kielce sie trochę poganiać, będzie się działo :mrgreen:

Hehehehee daje rade :roll:
Ja nastepne wyczyny planuje w plenerze na kilka autek najlepiej na lotnisku kolo Szprotawy lub Kisielinie kolo Zielonej Gory.
Kto chetny,ma blisko i sie pisze, zapraszam!!

http://www.alfaglogow.fora.pl/viewtopic.php?t=139

3.0 daje rade:)
ale zawiecha chyba twardsza by sie przydala?

areks napisał:
Tuti napisał:
3.0 daje rade:)
ale zawiecha chyba twardsza by sie przydala?

A to czemu, wg mnie jest git :mrgreen: :mrgreen:
Przydalo by sie Maserati dlatego nie marudze :P :P
Ja też uważam ża auto zachowywało się nadzwyczaj dobrze

Było profesjonal 8) tylko dzieciaki za blisko :evil:

75andrew155 napisał:
Było profesjonal 8) tylko dzieciaki za blisko :evil:

Kolego rzecz oczywista ze gdybym zamierzal w ten dzien isc na calosc a nie na spacerek, dzieciaczki zostawilbym w chatce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jurcio_8v napisał:
No ja ze swoja za jakieś parę tygodni uderzam na Kielce sie trochę poganiać, będzie się działo :mrgreen:

Kielce... za pare tygodni... mozna jakies szczegoly? Kiedy to bedzie i ile mam dac $$, zeby sie zalapac? :D

Na razie plan jest w ogólnym zarysie. Z kumplami z pracy jakoś w środku tygodnia chcemy wyskoczyć do Miedzianej Góry na coś w rodzaju "dnia otwartego" i pośmigać. Wjazd podobno około 20 zeta/godzinę (? - właśnie się dowiadujemy). W tym momencie jeszcze czekamy aż się wszyscy z furami uporają (opony, olej, naprawy...) no i żeby jako taka pogoda była... :D

Jurcio_8v napisał:
Na razie plan jest w ogólnym zarysie. Z kumplami z pracy jakoś w środku tygodnia chcemy wyskoczyć do Miedzianej Góry na coś w rodzaju "dnia otwartego" i pośmigać. Wjazd podobno około 20 zeta/godzinę (? - właśnie się dowiadujemy). W tym momencie jeszcze czekamy aż się wszyscy z furami uporają (opony, olej, naprawy...) no i żeby jako taka pogoda była... :D

Hmm, rozumiem, ze skoro nie ma zadnych dodatkowych warunkow uczestnictwa to moge czuc sie zaproszony :mrgreen: . Tylko jeszcze zeby koledzy nie spieszyli sie tak ze swoimi autami - ja bede pewnie mial gotowe auto tak w polowie maja :) .

Amortyzatory
Powrót