• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja - 156 selespeed

Auto
Brerunia
Witam, przedstawiam wam moją Alfinkę. Mam ją już w posiadaniu od ponad dwóch lat. Dziwię się wszystkim, którzy narzekają na Alfy, a nawet nie mieli żadnej w posiadaniu. Ja jestem z mojej bardzo dumny i zadowolony, że tak dobrze mi służy. Powoli muszę się żegnać z moja Alfa bo mam zamiar ja sprzedać i już myślę nad zmianą na coś nowszego, ale oczywiście znowu będzie to Włoska Miss :)

pozdrawiam

Załączniki

• IMG_3194.CR2.jpg
    IMG_3194.CR2.jpg
    124.6 KB · Wyświetleń: 174
Przez ten cały czas miałem tylko jeden problem ze skrzynia, a mianowicie zepsuł mi się przekaźnik ( banał) koszt naprawy 25 zł. Czyli nie jest tak strasznie :)

Myslalem nad 159, ale nie wiem czy stac mnie na nia :) a jezeli nie to 156 ale juz po lifcie - rok od 2004. I oczywiscie do tego silnik 2.4 - miodzik. Tata ma dwa samochody 156 i 159 i oba z tym silnikiem. Masakra!!! A 159 wymiata na maksa - I do tego jest pomalu przerabiana, juz wyglada masakrycznie a co dopiero bedzie pozniej? :) wrzuce fote na profil jak juz bedzie skonczona.

pozdro

No czekamy na fotki :) Alfaholicy - to rodzinne, jak saga hehe :)

Popieram przedmówcę...czekamy na więcej zdjęć bo kozacko się prezentuje;)

Zdjecia beda napewno... nie martwcie sie o to :) dajcie mi i mojemu tacie jeszcze z miesiac albo troszke wiecej na skonczenie dziela :) bo to nie jest robione przez jakas firme tylko samemu.

Sprzedaz:)

I jak nie chce nikt kupić perełki?? :) narazie wystawiam ja na forum żeby poszła w dobre ręce :) będę musiał ja wystawić na jakimś portalu. Jak myślicie ile za nią powinienem wziąć? - pytam się bo dla mnie jest bezcenna. :)

no bardzo ładna:) ale napisz coś więcej o niej parametry jakieś. Silnik przebieg, ile w kraju, wyposażenie to wtedy będziemy myśleć ile powinieneś za nią wziąć:)

Amortyzatory
Powrót