[156] Moja 156 1.9 JTD

Nie z allegro ale tak eko-skóra, w rzeczywistości wygladaja lepiej słaby aparat w telefonie.

Jestem ciekaw całości, bo na tych zdjeciach średnio się prezentuje...

Ostatnia edycja:
Nie lepiej było kupić normalne fotele i kanapę skórzaną na allegro? Przecież idzie to dostać za śmieszne pieniądze, a ta "eko-skóra" to zwykły shit. Bez obrazy oczywiście, to tylko moje zdanie.

To są tylko pokrowce, fotele zaczeły mi sie wycierać. Po0krowce bardzo dopasowane tylko troche cieżko w montażu w rzeczywistości wygląda jak by była to orginalna tapicerka. A fotele mi nie potrzebne inne. Wyjedzie z garażu to porobie zdjęcia szczerze sam byłem w szoku jak to sie prezentuje szczególnie że to tylko pokrowce.

To są tylko pokrowce, fotele zaczeły mi sie wycierać. Po0krowce bardzo dopasowane tylko troche cieżko w montażu w rzeczywistości wygląda jak by była to orginalna tapicerka. A fotele mi nie potrzebne inne. Wyjedzie z garażu to porobie zdjęcia szczerze sam byłem w szoku jak to sie prezentuje szczególnie że to tylko pokrowce.

No własnie, widziełm takie rozwiązanie na alledrogo dlatego pytałem.. Będzie wręcz wskazane, abyś zrobił zdjecia lepszej jakosci, bo zaraz Cie tu zjadą, że brzydkie. To Twoje taborety, jak się Tobie podobają to najważniejsze...

No własnie, widziełm takie rozwiązanie na alledrogo dlatego pytałem.. Będzie wręcz wskazane, abyś zrobił zdjecia lepszej jakosci, bo zaraz Cie tu zjadą, że brzydkie. To Twoje taborety, jak się Tobie podobają to najważniejsze...

To racja, Jemu ma się podobać. Tylko jakości skóry MOMO, a skóry eko to nie ma co nawet porównywać, dlatego dla mnie montaż takiego czegoś jest kompletnie niezrozumiały.

To ma spełnic funkcje dobrego pokrowca, lepszy z eko-skóry niż jakas tandeta z tkaniny. Nikt nie poruwnuje skóre do eko-skóry. Skóra fajnie wyglada ale bez grzanych foteli w zime jest lipa, a pokrowce zawsze można ściągnać. Samo obszycie skóra foteli koszt ok. 3 tys.

Pierwsza przejażdzka po dłuższej przerwie ( prawie 3 miesięcznej) bezcenna. co prawda jest kilka problemów do usunięcia ale auto po wymianie całego przedniego zawieszenia prowadzi sie nie poruwnywalnie. Problem mam że mi cięzko kierownica zaczeła chodzić i jakoś tak inaczej może po zbierzności się to pozmienia bo inaczej mi się jeździ jakoś, hamulce prawie ich brak a je odpowietrzałem może dlatego że na zgaszonym silniku znaczy hamuja ale pedał wpada. Czy po skręceniu max kierownicy w lewo lub w prawo na postoju przy włączonym silniku, silnik zmienia prace tak jak by miał wieksze obciażenie dziwne wcześniej tego nie zauważyłem. Po uporaniu się z tym mam do wymiany 2 wahacze wleczone i 2 tulejki zwrotnicy na razie brak kasy, po tym zabiegu alfa bedzie miała całe zawieszenie przednie jak i tylnie nowe. Po świętach będa zdjęcia czekam na pogode :)

Amortyzatory
Powrót