[155] MOJA 155 2.5 Marcin@Romeo

Do przedlifta to najlepszy spojler, do polifta taki jak ma Andrzej na swoich.

uploadfromtaptalk1441384099938.jpguploadfromtaptalk1441384123784.jpgListwy odnowione i założone efekt jest rewelacyjny teraz się ciesze że nie wybrałem karbonu w czasie jak alfa będzie zimować oddam też do hydrografiki plastiki przy klamce oczywiście też w drewnie .

Klasa - podoba mi się, teraz nie tylko jest drewnem, ale też tak wygląda.

Nooo, pięknie to wyszło! Z carbonem to byś poleciał. :P

Nie nie boazeria w aucie do mnie nie przemawia Ni to bentlej ni to leśniczówka:D
To jest w koncu drewno czy hydrografika?

Ostatnia edycja:
uploadfromtaptalk1443183830416.jpgAlfa nie chce się psuć wiec dostanie prezent w postaci nowych amortyzatorów być może koni sporty będą na sprzedaż jeśli ktoś lubi jeździć z zerowym komfortem ale to się zobaczy .

To ja swoją staruszką robię miesięcznie 1500 km i nie wygląda tak ładnie jak Marcina albo się jeżdzi albo się pieści a tego się nie da rady robić na raz:D

Załączniki

• DSC_0022.jpg
    DSC_0022.jpg
    130.5 KB · Wyświetleń: 108
Ostatnia edycja:
Amortyzatory zmienione komfort jazdy w końcu jest ale niestety przód poszedł do góry co mnie strasznie irytuje... poradźcie czy zostawić przód tak jak jest i tylko podnieść tył większą podkładką czy szukać sprężyn jeszcze niższych uploadfromtaptalk1443262315685.jpg

Pojeździj chwilę to Ci się trochę uklepie.

Jestem skłonny sprzedać swojego kanciaka auto jest w stanie bardzo dobrym.
Sprzedaje gdyż bede szukał kolejnego klasyka na nowy sezon , alfa najważniejsze dolegliwości związane z rdzą czyli przód i tył ma zrobione mechanicznie zostało tylko wymienić napinasz paska od klimatyzacji reszta w stanie wzorowym dodam np to kompletnie nowe hamulce przód i tył nowe amortyzatory przód i tył nowe spreżyny i wiele wiecej jeśli ktos szuka youngtimera z busso pod maską to polecam cena 9500 zł

Wszelkie informacje pod telefonem
668485324

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót