• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[155] MOJA 155 2.5 Marcin@Romeo

Udało się kupić w kapitalnym stanie fotele pomógł mi w tym kolega kasztelan fotele w porównaniu do starych jak nowe twarde i nie rozklekotane wystarczyło tylko wyczyścić wymiana zajęła całe 30 min .
Zajrzałem przy okazji pod wykładziny wygląda to dobrze .uploadfromtaptalk1426003828938.jpguploadfromtaptalk1426003863809.jpguploadfromtaptalk1426003887459.jpguploadfromtaptalk1426003922296.jpg

Czym je doczyściłeś, przyda mi się to info do moich "nowych" bo może masz lepszą recepturę.
A co do blachy to za mało odsłoniłeś, żeby ocenić od środka trzeba odchylić też tą matę pod spodem, a do tego już trzeba trochę więcej rozebrać.
No i cieszy że posłużą dalej, zbyt dobre były żeby je utylizować.

Produkty sonax pianka cała poszła ale wygląda rewelacyjnie . Ja używam tylko chemi sonax chyba najlepsza dla mnie .
Wiem ze mało odsłoniłem ale chciałem sprawdzić głównie progi . Dziś kupiłem komplet nowych przednich lamp bosha plus kierunki niedługo foty .
Przydał by się manual do wymiany lamp .

Przydał by się manual do wymiany lamp .
Tam nie ma nic trudnego w demontażu lamp 155. Wyjmujesz kierunki przykręcone jedna śrubka od góry, odkrecasz nakrętki z listewek po jednej sztuce pod kierunkami, listewki aut i od tyłu odkręcasz po trzy śrubki z każdej lampy i lampy wypadają

Kierunki też Boscha?? Bo może swoje bym wymienił jeśli jeszcze są.
W podłodze problem w tym że zachodzi ona pod spód na łączenie z progiem, jak tego nie wywalisz i nie wciśniesz głowy to nic nie zobaczysz. A oględziny z góry są dużo lepsze, blacha czysta więc wszystko od razu widać, od spodu często można wiele przeoczyć przez brud.

Jaka ta chemia do foteli Artih? Tylko nie wyjeżdżaj mi z buteleczkami 100ml za 50zł, to już wolę coś zwykłego do dywanów kupić i uprać 2 razy.

Odkurzacz do odkurzania na mokro mam więc to nie problem, tak prałem wykładzinę i nie dość że wygląda jak nowa to nawet pachnie nowością.

Bez przesady ja po zwykłej piance mam świetny efekt .

Teraz zdefiniuj "świetny efekt".

Dla jednego jest taki po myciu na szczotach, dla innego dopiero po myciu detailingowym i glinkowaniu.
Jeden woli żonę, drugi teściową ?

Jak możesz porównywać wcieranie pianki (i brudu) w fotel do prania i odsysania ?
Jak byś miał jeden fotel zrobiony pianką, a drugi wyprany ekstrakcyjnie to sam widział byś różnicę.

Amortyzatory
Powrót