Mój ideał 156 SW V6

Fajna Alfa, ta kierownica po fl wnetrza z ciemnym drewnem, malo tego bylo, swietnie wyglada.

2011-03-24 09.23.21.jpg2011-03-24 09.23.34.jpg2011-03-24 09.23.49.jpg

Witam
Dzięki z
a dotychczasowe opinie i odwiedziny w moim wątku.

Na wiosnę są małe zmiany. Alfa dostała nowe pantofelki i ogumienie.
Założyłem 17 calowe TSW AVUS R , które wymagały pomalowania i zwiększenia otworu centralnego - oryginalnie były do VW. Oponki Continental Sportcontact2 205/50 93 W.

Myślę że ładnie.

Pozdrawiam

Witam

Nie chcę z niej robić imitacji GTA. Chciałem załozyć felgi 5 ramienne z cienką szprychą i z dużymi otworami bo dają lekkości nadwoziu. Niestety nie szło nic znaleźć. Jeździ sie dużo lepiej niż na 16".

Pozdrawiam

Witam

No good news. Dzisiaj tragedia rozpieprzyłem przód. Jestem załamany. Tyle frajdy ile mi to auto dało nie da mi nic innego. Nie zdążyłem dotrzeć nowych hamólców z EBC red satafami. po 60 km wydzwoniłem w dupę Transitowi. Żenada. Rozdupczyć takie auto. Fuck. Life is shit.

Nie pozdrawiam

Kurde... :( ogromna szkoda... strasznie mnie się smutno zrobiło... taka piękna Alfka :( jak dla mnie to rzeczywiście ideał, te V6 i cała reszta..
3mam kciuki kolego, może nie będzie tak źle.

Dobrze że Tobie się nic nie stało. Alfa choć ładna, to wciąż tylko samochód...

Witam

No good news. Dzisiaj tragedia rozpieprzyłem przód. Jestem załamany. Tyle frajdy ile mi to auto dało nie da mi nic innego. Nie zdążyłem dotrzeć nowych hamólców z EBC red satafami. po 60 km wydzwoniłem w dupę Transitowi. Żenada. Rozdupczyć takie auto. Fuck. Life is shit.

Nie pozdrawiam

Szkoda auta ... ale to tylko auto, ważne że kierownic nie ruszony :)

Co do RedStufów one nawet dotarte na ulice średnio się nadają.

Witam
Dzisiaj jest good news. Bella odrodzila się jak Feniks z popiołów. 4 miesiące rzeźby chwile zalaman i zwątpienia ale mam pierwsze kaemy nawiniete. Duże zmiany w zawiasie, mianowicie 4 tloczkowe Brembo na przodzie i tarcza 305 , eibachy oczywiście czerwone -30 mm i b8. Na tyle strongflexy i kapitalny remont glowic:( niestety. Trochę muszę poczekać aż się wszystko pouklada i wloze jakieś foto i może video.

Pozdrawiam

No to super :) Gratuluję wytrwałości i cieszę się ;) Czekam na fotki :D

Amortyzatory
Powrót