Spoko, spoko kolega żuwik mi dał na nich namiar i tel. Ja się ustawiłem z gościem, rozebrałem Ics i podjechałem. Potem testy, potem przeprowadziliśmy dość długą rozmowę w której dowiedziałem się "prawie" wszystkiego na temat urządzenia itp.;-).
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
to jak bedzie coć oprócz loudlinka?
Zmieniareczka zamontowana w aucieefekt bardzo fajny
w końcu będzie można normalnie muzyki posłuchać
Sam montaż prosty jak budowa cepa
![]()
Grzesiek należy Ci się browar za doprowadzenie sprawy do końca(nie rób mi przelewy z tej nadpłaty
napij się browara
) wielkie dzięki
A teraz robię wylot do Wałbrzycha i nie będę musiał się stresować że muzyka przestanie grać na tych dziurach
![]()
No patrzcie, flaszkę dostał i mu mało... A że jej nie dopilnowałeś to już nie nasza winaMi też się należy... Możesz mi do Pyrzowic browarek i rękawiczki podrzucić... Skoro już w Wałbrzychu będziesz![]()
wyjąć ICS u mnie to jakaś masakra, no ale się udało, schowałem zmieniarkę w schowku pasażera, teraz można doceniać nagłośnienie w AR choć nie mam DSP i tak gra nieźle.
małe pytanko wyskakuje wam czasem CD8?? bo mi się zdarza.