• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moduł usb emulator zmieniarka cd alfa romeo

• Autor wątku Autor wątku maniek_brt
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc "odsmażam starego kotleta" :) bo znalazłem bardzo tanią alternatywe na loudlinka. Pewnie dużo osób już tego używa ale chcę sie podzielić nowinką u mnie. Otóż na allegro zamówiłem sobie transmiter za cała 1zł + przesyłka chyba 13,29zł. Jakość muzyki z tego urządzonka jest dobra nie można narzekać, ma czytnik kart MMC, SD oraz wejście na pena i pilota do sterowania. Myślę że warto kupić i wydać parę groszy na to niż kupę kasy na loudlinka lub fabryczną zmieniarkę i bawić się w płyty AUDIO przerywające gdy się jeździ po polskich dziurawych drogach...

Pozdrawiam :)

wszystko zalezy czego wymagasz od audio. Transmiter to fajna opcja dla kogos komu zalezy tylko by cos brzeczalo w aucie bo o jakosci tutaj nie ma nawet co mowic

Zgadzam się z Tobą i dodam że jakość można porównać z słuchaniem np. radia eska w miejscu w którym dobrze odbiera owa stacja. Tak najlepiej potrafię opisać jakość muzyki z transmitera.

ale dla wielu ( w tym mnie ^^) taka jakos to nie jakosc :D
ja z transmitera zrobilem dobry użytek- podlaczylem pod zasilacz 12v i w garazu w starym radyjku puszczam sobie nutki z pendriva ;)

Generalnie jakość muzyki z transmitera jest co najwyżej średnia,ale jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma... :)

Pomijając jakość, wku....ało mnie to że gęstość stacji radiowych w okolicach wrocka jest taka że co kilka kilometrów coś się wpierdzielało w zakres i trzeszczało.

raczej nie, transmiter ma na tyle dużą moc sygnału że że spokojnie zakłóci pozostałe.

Niestety ale nie zaklucaja w 100%. Faktycznie jak uzywalem transmitera to we wrocku cos kolo 96 dalo sie sluchac. Teraz juz nie uzywam. Mam zmieniarke.

Panowie poczekajcie jeszcze, napewno w tym roku pojawi się coś tańszego niż loudlink bo w tym roku ja planuje go kupić.
We wszystich dziedzinach życia tak mam że jak coś kupie to w niedalekim odstępie czasu wychodzi coś tańszego i nie gorszego, ot taki mój życiowy pech... :P

Ostatnia edycja:
artykuły zakupione w internetowych sklepach można oddać w terminie chyba 10 dni bez podania przyczyny. trzeba tylko to potwierdzić u sprzedawcy żeby nie ganiać się z nim po inspekcji handlowej czy sądach.

zanim kupiłem laoudlinka korespondowałem z dwoma firmami od tych zmieniarek mp3 do AR166, za każdym razem odpowiedź była, że interface do AR166 będzie za 2 tygodnie .... i tak przez rok czasu. Nie zwalczą tego, lodulinka można kupić za mniej niż 700 zł.

Nie ma nikogo kto tam może podjechać??? W to co jest napisane na aukcjach to bym nie wierzył.... Nie widziałem jeszcze w 166 blaupunkta....

Może wreszcie coś drgnie i zrobią jakąś konkurencje dla loudlinka?

Amortyzatory
Powrót