modul domykania szyb + autoalarm

• Autor wątku Autor wątku 1etnies1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
1

1etnies1

Guest
Witam!! mam alfe 156 z seryjnym centralnym bez alarmu podejrzewam ze z immobilajzerem i mam pytanko czy ktos z Was wie moze jak zrobic alarm centralny modul domykania szyb oraz zeby pilotem otwieralo sie tylny bagaznik to ostatnie akurat nie jest tak istotne moduly z autoalarmem znalazlem jednak jak to zrobic by nie musiec rozbrajac centralki za pomoca przycisku w kluczyku a alarmu na pilocie od alarmu i modulu

fakenczips ..juz 5 raz czytam i dalej nie wiem o co Ci chodzi?
-to chcesz miec jeszcze dodatkowy pilot?czy nie?jezeli nie chcesz to na pewno nie zrobisz otwierania tylnej klapy z org.kucza z pilotem.-po prostu potrzebny jest jeszcze dodatkowy guzik ,ktorego w org,pilocie nie ma .by klapa sie otwierała z pilota to musisz kupic alarm z dodatkowymi opcjami (domykanie szyb,otwieranie klapy,itp)a do klapy trzeba załozyc siłownik.Najlepiej podjedz do jakiegos dobrego magika od alarmów i z nim pogadaj.

alarm musi miec takie opcje.chyba ze modul komfortu ma to w orginale

hmm jak to sprawdzi w mojej centralce i czy jest immobilajzer

jesli o to chodzi to musisz kupic lepsza wersje alarmu ( 3 guziory..) no i miec bagaznik otwierany elektrycznie...nie wiem jak jest w 156 ale w 155 jest elektrycznie otwierany... no i do alarmu Ci elektryk dolozy dodatkowy element domykajacy szybki i tyla(oczywiscie bedziesz mial dodatkowy bryloczek -pilota :>> mi to znajomy elektryk robil

Amortyzatory
Powrót