• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moduł Coming Leaving Home

r0bertos

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo Tonale 1.6 JTD Veloce
Witam, montował ktoś w 147 taki moduł ?

Moduł Coming Leaving Home Follow Me Home !http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6917797797

Chciałbym go zamontować u siebie ale chce podłączyć przednie i tylne światła w tym celu skontaktowałem się ze sprzedający z pytaniem czy jest to możliwe i otrzymałem taka odpowiedz:
„Ograniczeniem jest tutaj moc podlaczonych zarowek a nie ilosc. Sterownik posiada 2 kanaly wyjsciowe po 65W (srednia moc zarowki halogenowej to 55-60W)”

Sprawdziłem u siebie i z przodu żarówka ma 55W z tylu natomiast 5W. Według mnie powinno wszystko działać. Macie jakieś doświadczenia z tym modułem ?

Przecież jest w alfie funkcja folow me home. Można po wyłaczeniu auta pociagnac za wajhe od swiateł i tam ustalasz długość swiecenia....

Dzięki za wskazówkę jednak interesuje mnie to aby światła włączały się automatycznie po zamknięciu jak i po otwarciu auta

gdybyś się zdecydował kupić ten moduł o którym napisałeś to opisz proszę czy warto było.

Amortyzatory
Powrót