AR_156
Użytkownik
Ja drukuje na kartkach z bloku technicznego :wink:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
gosia napisał:
siwy144 napisał:Ja już robie model 155 szkoda że 33 nie ma![]()
AR_156 napisał:Zdjęcie mojej kolekcji :wink:
Obrazek
Ja poszukuję Gtv sprzed liftu... Widzę, że nie ja jeden jestem nienormalnyw załączniku mój parapet w robocie
![]()
Dzięki za linkęJak nie przeraza Cie cena i zakupy za granicą to tu jest w skali 1/43: http://www.carmodel.net/zoomPage.ph...sICcnLCAnJywnJywgJ2FkZC0xLTE1MjUyJywgJzAnKQ==
Nawet wygląda jak Twoja ;p
Czasem bywają na eBayu, KYOSHO 1:64... Sam mam dwie - kupiłem kiedyś granatową, ale że moja prawdziwa 155 jest czarna, to potem polowałem na czarną... No i upolowałem. Teraz granatową mam na sprzedażMnie interesuje 155, ale w wersji cywilnej. Nigdzie nie mogę znaleźć takowej.
Tiaaa... Taki dziwny, nie do końca proporcjonalny "bokotył" ma...Mam wrażenie, ze w tej GTV kąt łączenia tylnego błotnika ze zderzakiem jest nie taki jak powinien.