• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Modele Alf - zabawki

Ja drukuje na kartkach z bloku technicznego :wink:

Załączniki

• DSC_0390.jpg
    DSC_0390.jpg
    84.7 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0391.jpg
    DSC_0391.jpg
    95.6 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0389.jpg
    DSC_0389.jpg
    81.1 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0377.jpg
    DSC_0377.jpg
    108 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0379.jpg
    DSC_0379.jpg
    123.8 KB · Wyświetleń: 1
  • DSC_0385.jpg
    DSC_0385.jpg
    114.4 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0283.jpg
    DSC_0283.jpg
    112.1 KB · Wyświetleń: 0
ja przykleilem do tektury jakims klejem biurowy i troche nie ten tego...
bede musial na technicznym sprobowac :)

dobry jest papier na wizytówki lakier wychodzi z piekną porowatą struktórą haha

Zdjęcie mojej kolekcji :wink:
911dc97f623b4674.jpg

A ja mam AR 75 (Polizia) Majorette.Zdobyta na chrześniaku.Po co mu jeszcze zgubi....smarkacz. :mrgreen:

niezłe cacko....a jak sie trzyma gleby ładnie :wink:
szkoda że alu felasi mu niezapodali.. 8)

Jak nie ma felasi,som tylko carne.Nie po to budowali taką furę by na felach oszczędzać.Mam gdzieś w katalogu o wszystkich AR jakie byly.Co ciekawe na 1/4 mili czas miała poniżej 10s.9,6 czy coś takiego.

Ja poszukuję Gtv sprzed liftu... Widzę, że nie ja jeden jestem nienormalny :-) w załączniku mój parapet w robocie :-)

Jak nie przeraza Cie cena i zakupy za granicą to tu jest w skali 1/43: http://www.carmodel.net/zoomPage.ph...sICcnLCAnJywnJywgJ2FkZC0xLTE1MjUyJywgJzAnKQ==
Nawet wygląda jak Twoja ;p
Dzięki za linkę :-) Faktycznie tylko spoilera jej brakuje :-)
Zakupy za granicą mnie nie przerażają - ostatnie modele przyszły do mnie z Hong-Kongu i Japonii :-)
Cena jest lekko za granicą "mojej" przyzwoitości - staram się kupować poniżej 100 zł/szt... Powyżej to raczej tylko Minichampsa...
Ja bedę miał wolne środki - pomyślę nad nią :-)

Mnie interesuje 155, ale w wersji cywilnej. Nigdzie nie mogę znaleźć takowej.

Mam wrażenie, ze w tej GTV kąt łączenia tylnego błotnika ze zderzakiem jest nie taki jak powinien.

Mnie interesuje 155, ale w wersji cywilnej. Nigdzie nie mogę znaleźć takowej.
Czasem bywają na eBayu, KYOSHO 1:64... Sam mam dwie - kupiłem kiedyś granatową, ale że moja prawdziwa 155 jest czarna, to potem polowałem na czarną... No i upolowałem. Teraz granatową mam na sprzedaż :-) Stan idealny. Na czarnej podstaweczce, w pudełeczku. Jedyna ich wada to to, że są przedliftowe. Vide obrazek, tylko granatowa...
No i są Minichampsa, ale to już dużo wyższe ceny :-)
http://cgi.ebay.com/1-43-Minichamps...0231895553QQcmdZViewItemQQptZDiecast_Vehicles
Mam wrażenie, ze w tej GTV kąt łączenia tylnego błotnika ze zderzakiem jest nie taki jak powinien.
Tiaaa... Taki dziwny, nie do końca proporcjonalny "bokotył" ma...
Przeszła mi kiedyś koło nosa śliczna, firmowa 1:43 od Alfa Romeo... :-(
Śmieszna sprawa byla... Miałem kupić prawdziwą Gtv, oglądałem ją w niedzielę w Poznaniu... Odpuściłem... Ta aukcja na eBayu kończyła się we wtorek, tej prawdziwej nie kupiłem, to i aukcję modeliku odpuściłem... A potem kupiłem w środę w Poznaniu tę samą prawdziwą, którą odpuściłem w niedzielę... Modelika już niestety nie dostałem :-(
Ale wolę mieć 1:1 :-D

Amortyzatory
Powrót