• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GTV] Mocowanie amortyzatora przedniego

Speed223

Nowy
Auto
Alfa Romeo Gtv 2.0 Ts 1995r
Witajcie jakis juz czas meczy mnie gluche stukanie z prawej strony na wiekszych dziurach czy spadkach, mam wymienione praktycznie wszystkie czesci zawieszenia ktore mogly by powodowac stukanie, zostalo mi tylko mocowanie gorne amortyzatora i nawet by sie zgadzalo bo dzwieki dochodza jakby z gory a nie z dolu zawieszenia, podejrzewam ze za stukanie odpowiedzialna jest poduszka tego mocowania i tu powstaje pytanie czy musze wymieniac cale pocowanie z poduszka i lozyskiem czy wszystko mozna wymieniac osobno i ewentualnie gdzie moge dostac te czesci? Bo szukalem troche tego w internecie i doslownie jak by tego juz nie produkowali ani calego mocowania ani poszczegolnych elementow ;p

Witajcie jakis juz czas meczy mnie gluche stukanie z prawej strony na wiekszych dziurach czy spadkach, mam wymienione praktycznie wszystkie czesci zawieszenia ktore mogly by powodowac stukanie, zostalo mi tylko mocowanie gorne amortyzatora i nawet by sie zgadzalo bo dzwieki dochodza jakby z gory a nie z dolu zawieszenia, podejrzewam ze za stukanie odpowiedzialna jest poduszka tego mocowania i tu powstaje pytanie czy musze wymieniac cale pocowanie z poduszka i lozyskiem czy wszystko mozna wymieniac osobno i ewentualnie gdzie moge dostac te czesci? Bo szukalem troche tego w internecie i doslownie jak by tego juz nie produkowali ani calego mocowania ani poszczegolnych elementow ;p
Kolego łożysko górne amortyzatora stanowi całość, niedawno widziałem na allegro sprzedawał "tanifiat", tak więc są dostępne (cena ok. 270,-)
Uwaga jest lewe i prawe.

Dzieki bardzo jakos szukalem wczesniej na allegro i jej nie widzialem, ale trzeba przyznac ze troche pieniazkow sobie za nia zyczy :/

Kolego, w przyszłym tygodniu będę miał obie poduszki na zbyciu (używane, w bardzo dobrym stanie) w dobrej cenie.

Amortyzatory
Powrót