Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
gdzies ktoś chyba to opisywał , mianowicie w czasie obracania kierą, słysze takie mizianie/ślizganie z kolumny gdzies , nie jest to przekładnia ani pompa, raczej kolumna ?
macie jakies pomysły?
pozdrawiam
mnie sie cos przypomina o mrowieniu na kierownicy
często mieli z tym problem w modelach przed liftem
często powodem był zbiorniczek płynu wspomagania
pomagała zamiana zbiorniczka na ten nowszy bo ten stary miał jakieś problemy z sitkiem itp
poszukaj czegoś o "mrowieniu" i zbiorniczku - może to ci pomoże
I mnie dopadł problem "miziania" na kierownicy, ale u mnie ewidentnie od wspomagania. Miałem mały ubytek płynu, który uzupełniłem nowym. I od tego momentu wspomaganie gorzej pracuje. Na początek zamierzam przepłukać układ.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.