Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jak przelejesz 10 litrów to można wyciągać jakieś wnioski ...
A tutaj jest tyle stron, każdy co innego, że ocipieć można, szukając jakiegoś konkretu.
To sprobuj 2T Orlen Semisynthetic.Na allegro niecałe 2l 57zl - wystarczy na 3000l ON
No ok, troche offtop ale lałem olej 2t od LM przez ostatnie 8 bakow i nie widzę żadnych plusów z jego stosowania. A wręcz gorzej odpala na zimnym.
Korekty bez zmian.
Znam temat, to był mój drugi olej który kupiłem i silnik pracował trochę lepiej - nadal bez szału. ale odpuściłem z obawy o dpf bo często mi się wypala i nie chcę go jeszcze mocniej zapychać.To sprobuj 2T Orlen Semisynthetic.
Sent from my SM-G7105 using Tapatalk
Masz może pod ręką ta analizę?Testowałem KLEEN-FLO DIESEL LUBRICANT, zaletą jest niska cena w przypadku zakupu dużej butli. Koledzy z forum analizowali skład i wyszło, że jest to bardziej preparat czyszczący z minimalnymi właściwościami smarującymi.
Pod względem smaroania lepiej wychodzi AR6900D-max lub preparat od LM.