A czy jesteś w stanie w miarę obiektywnie ocenić, czy przynosi to zamierzony efekt czy raczej placebo? I czy możesz to porównać do skutków dolewania 2T?ja dolewam przy każdym tankowaniu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A czy jesteś w stanie w miarę obiektywnie ocenić, czy przynosi to zamierzony efekt czy raczej placebo? I czy możesz to porównać do skutków dolewania 2T?ja dolewam przy każdym tankowaniu
A czy jesteś w stanie w miarę obiektywnie ocenić, czy przynosi to zamierzony efekt czy raczej placebo? I czy możesz to porównać do skutków dolewania 2T?
Panowie, a jaki olej 2T polecacie oprócz Orlena?
Jakoś nie mam zaufania do naszego polskiego giganta i nie lubie nawet wchodzić na ich stacje...jest coś innego godnego polecenia oprócz Orlena i LM, który jest za drogi?
Pablo. można sobie ten eco max zmieszać z olejem 2t? Bo lanie osobno z dwóch butelek na stacji do baku staje się dość upierdliwe.
Ja już parę tys. km zrobiłem na tym dodatku i w sumie żebym wiedział jak to jest bez to musiałbym nie zalać go. Profilaktycznie będę zalewał,
drogi nie jest.
Dokładnieja myślałem że ten Ecomax diesel też smaruje ukł. paliwowy. Przynajmniej tak jest w opisie
ja myślałem że ten Ecomax diesel też smaruje ukł. paliwowy. Przynajmniej tak jest w opisie
Można zalać nawet podstawowa dawkę x 3, wtedy zmniejsza się dymienie przy mocnym bucie.
Olej 2T dolewam w celu lepszego smarowania układu paliwowego. On poza smarowaniem nic nie poprawia.
Co do rakiety to może przesada, ale w krakowskich korkach na paliwie z auchana pali mi 7,2 a na Diesel gold 6,8- 6,9, i rocznie jestem 300 400 pln do przodu mimo, ze tankuje droższe paliwo. b. dobry jest też zwykły lotosnawalę DieselGolda, bo podobno to paliwo robi rakietę z samochodu
Masz odpowiedź dwie strony wcześniejNon stop dodaję. Po prostu nie moge bez niego żyć![]()
Kumplowi dałem ten specyfik, bo wiem że on w nic takiego nie wierzy i placebo w żadnej postaci na niego nie działa, ogólnie po zalaniu i zrobieniu 300 kilometrów nic, żadnej różnicy idzie jak szła- ogólnie dupa. Za 2 dni dzwoni że machnął około tysiąca i w deptaniu nic nie czuje, ale pali 0,5 mniejMasz odpowiedź dwie strony wcześniej
Ja dziś zaaplikowałem po raz pierwszy Millers Oils Diesel Ecomax, przez weekend zrobię 1300 km i podzielę się odczuciami![]()
Kolejna kwestia, a w zasadzie pytanie do osób, które stosują ten mix - czy dolewacie 2T przy każdym tankowaniu. U mnie zazwyczaj wygląda to tak, że tankuję do pełna kiedy stan paliwa w zbiorniku osiągnie 1/3 Nie stosuję tankowań za 20-30zł - także dolewać 2T przy każdym tankowaniu czy co ileś tyś kilometrów?