Mito Quadrifoglio Verde

jamrozw

Nowy
Auto
Alfa Romeo Spider 916
Nareszcie znowu alfa 3,5 miesiąca czekania i oto jest moje QV w pełnej okazałości

Piękność! Świetna wersja! :) Nie spodziewałem się, że ktoś tak szybko kupi QV, bo cena nie zachęca :/ Kurczę, zazdroszczę tej odrobiny szaleństwa, która popchnęła Cię do zakupu! Jakie tam są fotele? Trochę mocniej wyprofilowane?
Pozdrówki!
Piciu

Ciekawe musza byc mysli kierowcow widzacych jak taki maly bzyk zasuwa ;)
Jak Mito to tylko QV. Świetne. Te nalepki to zdejmiesz czy one tak maja byc?

Nie jestem pewien, ale chyba widziałem kolegę w okolicach Ronda Grzegórzeckiego w Krakowie jakoś w zeszłym tygodniu (?). MiTo QV wygląda świetnie. Jeździ pewnie jeszcze lepiej?

No niezłe cacko my tu mamy.
Fajnie mieć takiego street killera na forum.
Pięknie się prezentuje, napisz coś więcej to Twojej zabawce.
Pozdrawiam.
- Rafał

Jak dla mnie BOMBA! Mały potworek:) ze świszcząca Turbinką pod machą :)

Ciekawe jakie to uczucie wybrać sobie autko, wyposażenie do Niego i wyjechać swoją Alfą Romeo do tego QV?

Gratulacje fajna sztuka:)

Przyłączam się do podziwu kolegów ale i trochę współczuję tego hardcorowego zawieszenia :D. Czy masz w końcu to ,,dynamic suspensions " w swoim aucie czy nie ??

Prowadziłem wersje 155 konną i naprawdę potrafiła fruwać.
Twoja nie dość że jest jeszcze szybsza to w dodatku piękniejsza.

Dużo przyjemności z jazdy życzę:)

Nie zmienię zdania i przy tej wersji, dla mnie Mito to autko dla kobiety. Nie zmienia to jednak faktu, że jest piękna, a nowy styl Alfy przypadł mi do gustu. Gdyby była ciut większa (chyba mam kompleksy :D).

O.O Piekne auto !! QV i wszystko jasne :D A te naklejki zostaja czy bedziesz je sciagal? Bo wg mnie troche szpeca auto:)

Piękna i do tego z moich okolic:) Mam nadzieje że będę miał okazje spotkac na drodze Twoje cudo;] Pozdro!!

Amortyzatory
Powrót