• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] Mito poliuretany

relneg

Nowy
Auto
Mito TB155
Zakładał ktoś poliuretany tył/przód do mito? Chciałem wsadzić 90hs ale myśle czy nie będzie taczki na nich, auto jezdzi glownie po drodze, okazjonalnie na tor. Jeszcze kwestia producenta Strongflex czy mpbs? Oba mają podobną cene i zastanawiam się jak z jakością u nich? Podzielcie sie wrażeniami

Zakładał ktoś poliuretany tył/przód do mito? Chciałem wsadzić 90hs ale myśle czy nie będzie taczki na nich, auto jezdzi glownie po drodze, okazjonalnie na tor. Jeszcze kwestia producenta Strongflex czy mpbs? Oba mają podobną cene i zastanawiam się jak z jakością u nich? Podzielcie sie wrażeniami

w MiTo nie mam ale mam w 159 od niecałego roku ze strongflexa. Kupiłem te o twardości zbliżonej do oryginału i są twardsze i tak, generalnie jeździ się świetnie ale do mito branie tych sportowych to bedzie dramat, bo to i tak już sztywne auto

w MiTo nie mam ale mam w 159 od niecałego roku ze strongflexa. Kupiłem te o twardości zbliżonej do oryginału i są twardsze i tak, generalnie jeździ się świetnie ale do mito branie tych sportowych to bedzie dramat, bo to i tak już sztywne auto

U siebie i tak mam gwinty vogtlanda które są miekksze i lepiej zestrojone niż seria. Masz może porównanie do twardszych, czy jest jakaś gigantyczna różnica w prowadzeniu/komforcie? W innych autach niby od tych twardszych pękały wahacze i nie wiem teraz czy makarony się postarały w ich produkcji i czy wytrzymają :P

Amortyzatory
Powrót