• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] mito - oprawka do żarówki

T

tikiriki

Guest
przy wciskaniu żarówki do oprawki (h7) - chodzi o to coś co jest małe czarne i się wkręca do reflektora - ułamał mi sie zaczep który przytrzymuje żarówkę. Aso mówi że muszę kupić reflektor. Macie jakieś pomysły co najlepiej zrobić, nie wiem
np zalać kropelką. Właśnie mi się przegląd kończy i musze to szybko naprawić

Chwilowo możesz na kropelke. A tak na stałe to poszukaj na allegro jakiegoś rozbitka Mito, ew. na jakimś szrocie. Na pewno będzie możliwość wycięcia tego co trzeba np. z rozbitego reflektora.

Chwilowo możesz na kropelke. A tak na stałe to poszukaj na allegro jakiegoś rozbitka Mito, ew. na jakimś szrocie. Na pewno będzie możliwość wycięcia tego co trzeba np. z rozbitego reflektora.
też to miałem współczuję - najdroższa - relatywnie - część w Mito - musiałem kupić reflektor w internecie. W efekcie wymieniłem uchwyt żarówki za 280zł plus własna robota. Tez trzeba uważać przy wypinaniu kostki elektrycznej - gniazda żarówki - aby nie wyłamać czegoś w rodzaju wąsów.

Amortyzatory
Powrót