• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Mini-zlot Kraków

Postaram się być pozdrawiam wszystkich

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja już jestem z żoną

Ja też już jestem. Stawajcie obok mojej szarej, koło czarnej nie ma gdzie :D

mało nas było,ale fajnie chociaz bylo zobaczyc i posluchac wszystkie nasze bestie :)

pzdr

Ja niestety musiałem się urwać żona źle się poczuła
Mówimy to powtórzyć

Macie jakieś foto z mini zlotu?

Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka

IMHO show skradzione przez korpulentnego tenisistę ze Stelvio FE i jego niedomykającą się klapę bagażnika ; )

moje zdjęcia nadają się tylko na lawetę więc może ktoś kto ma więcej megapikseli zarzuci fotką zlotową.

Jak dojdzie do kolejnego spotkania to wezmę drona nakręcimy fajny filmik

Ok.
A były jakieś inne modele czy tylko S/G?
I ilu was tam docelowo dotarło ?
Pozdrawiam.

Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka

Udało się zebrać! :D Do tego było jeszcze Stelvio Quadrifoglio i jesze jedna biała Giulia, ale tych już nie mam na foto :D
PXL_20200920_105035240.jpg

Na razie udało nam się zebrać większą ekipę raz, ostatnia niedziela to spotkanie w ramach Śniadanie & Gablota. Nie wiem czy będzie jeszcze jakieś w tym sezonie. Póki co niczego nie zapowiedzieli.

Robimy spot 06.01 o 12.00. Miejsce jeszcze doprecyzujemy, ale na pewno w Krakowie.

Zapraszam też na Discord (link w sygnaturze), jest tam sporo osób z regionu :)

Amortyzatory
Powrót