Mechanik!!Warszawa!!

Nie mogłem tylko zrozumieć jednego - przebieg auta wzrósł w 3 dni o 200 km.

Z całym szacunkiem, ale jest to totalne kłamstwo z Pana strony.
Poza tym proszę napisać kiedy była ta wizyta (było to w zeszłym roku), i dlaczego dopiero teraz jest napisany ten post.

Wietrzę tu podstęp nieuczciwej konkurencji usiłującej za wszelką cenę oczernić naszą firmę.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
wlasnie odebralem alfe z www.autokielak.pl
Wymieniony rozrząd z pompą wody, zregenerowany wariator, filtry, olej (valvoline max life) - calość lącznie z częściami 980zl.
W 100% polecam, zrobione praktycznie od reki w jeden dzien no i w dobrej cenie... A najwazniejsze widac ze sie znaja na tym co robią.

Właśnie skorzystałem z usług Pana Pawła. Straciłem turbinę a on naprawił mały kabelek bez naciągania na wymyślone koszty. Polecam również.

PS. zakład przeniósł się na Emaliową 15.

I ja sie podpytam :). Mial ktos do czynienia z mechanic.pl? Pracuje na tasmowej a oni sa przy marynarskiej tuz obok mojej pracy i zastanawiam sie czy nie dac im troche porobic przy mojej malej belli.

ja byłem ostatnio u autokielaka. Robili mi poduszki amortyzatorów, naprawiali układ kierowniczy i hamulce z tyłu.
Zawieszenie nic nie stuka, hamulce i ręczny super. Nie ma się do czego przyczepić. Ale zbieżność miałem ustawioną źle mimo iż miało być idealnie. Musiałem przyjechać raz jeszcze. Zrobili poprawki a i tak nie jest dobrze. Ściąga mi samochód w prawo.
Pojechałem do innego warsztatu na ustawienie zbieżności i powiedzieli, że nie ustawią bo mam luz na drążku kierowniczym i tulejach górnych wahaczy.
i się lekko zdenerwowałem bo mi Pan Kielak powiedział, że wahacze są w dobrej kondycji. I teraz muszę znów płacić za wymianę wahaczy i zbieżność !

Ja z całą odpowiedzialnością mogę polecić Pana Pawła Mikulca na Emaliowej 15 w Warszawie. Przeprowadził się z Woli (Szarych Szeregów). Ogarnął mi sprawę po polecanym przez wszystkich warsztacie. Pan Paweł jest znany z dobrej roboty, generalnie siedzi w alfach. Tel. 513 502 900. Nie ma u niego głupich pytań zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia.

Rok temu u Pawła Mikulca, jeszcze jak był na Szarych szeregów, wymieniana była plecionka układu wydechowego i ustawiany ponownie rozrząd (źle napięty pasek po poprzednim mechaniku), a w tym roku wymieniał mi termostat - również mogę polecić, przede wszystkim ma dobre terminy i jak na razie do jego napraw nie mam zastrzeżeń.

dziś tam zostawiłem swoją 147. Spoko, konkretny gość.
dzięki za info

wjazd jest od ulicy Andrzeja Struga

Dzisiaj odebrałem moje auto od Roberta Soczewki. Wymieniany był kolektor plus czynności serwisowe i ogólny przegląd auta.
Robota wykonana solidnie, szybko i co najważniejsze, niedrogo!
Warto było podjechać do Rudna, choć to kawałek od Warszawy. Oszczędność kasy, zwłaszcza przy większych naprawach, bardzo duża.
Z czystym sumieniem polecam Roberta! ;)

Bardzo dobrze,że mamy w rejonie Wa-wy,kilka sprawdzonych i z dobrą opinią warsztatów! To jest,dobre,że ktoś robi i chwali np. u Pabla,ja na ten przykład u Darka z Tarczyna,itp. Czyli, w rejonie Wa-wy,nie jest żle w tym temacie. W innych markach,nie jest,za różowo.Metodom,prób i błędów,znalazłem dla wspólnika,solidnego i kumatego mechanika od BMW.Co,najśmieszniejsze,kilka km od naszej obecnej pracy.

W sobotę zostawiłam auto u PabloGarage, póki co nie mam zdania. Samochód do tej pory serwisowany był w ASO.

Muszę pilnie oddać auto (159 1.9 JDTM 150KM) na wymianę rozrządu i pompy wody. Z braku czasu na poszukiwania dobrego mechanika w okolicach Piaseczna zmuszony byłem wybrać Carserwis na ul. Okulickiego. Czy to dobry wybór? Jeśli chodzi o cenę, to wiem, że będzie to horror, ale cóż zrobić - muszę mieć rozrząd zrobiony najpóźniej na najbliższy czwartek rano.

Skontaktuj się z Darkiem z Tarczyna.On,zrobi,to dobrze i za rozsądne pieniądze.Nie,dawno,robiłem,u niego rozrząd w Cromie,wszystko,jak, należy.Sam,na bieżąco,serwisuję swoją 156 i nie,narzekam.159,też,widziałem u niego.

Skontaktuj się z Darkiem z Tarczyna.On,zrobi,to dobrze i za rozsądne pieniądze.Nie,dawno,robiłem,u niego rozrząd w Cromie,wszystko,jak, należy.Sam,na bieżąco,serwisuję swoją 156 i nie,narzekam.159,też,widziałem u niego.
Dzięki za info.
Czy ktoś ma doświadczenia z Carserwis w Piasecznie na ul. Okulickiego? Z punktu widzenia kieszeni wiem, że mogę tego żałować, ale mi bardziej chodzi o jakość obsługi i fachowość - czy te czynniki stoją tam na wysokim poziomie?
Pozdrawiam

Po przygodach z Cromą w Carserwisie,co prawda nie w Piasecznie,mam bardzo mieszane uczucia.Dla tego,uważaj i patrz im na ręce.Darek,już poprawiał w Cromie,co,nie co po nich.Croma,też w dieslu.

Nieee, w Piasecznie w carserwisie nie rób, to patałachy nie mają pojęcia o niczym umieją tylko wymienić akumulator. Mechanicy są zmęczeni życiem i nic im się nie chce. Jak Aso to tylko Twardowski.

Muszę pilnie oddać auto (159 1.9 JDTM 150KM) na wymianę rozrządu i pompy wody. Z braku czasu na poszukiwania dobrego mechanika w okolicach Piaseczna zmuszony byłem wybrać Carserwis na ul. Okulickiego. Czy to dobry wybór? Jeśli chodzi o cenę, to wiem, że będzie to horror, ale cóż zrobić - muszę mieć rozrząd zrobiony najpóźniej na najbliższy czwartek rano.

A nie probowales kontaktowac sie z Tomkiem Seliga z Lesznowoli?Moze w natloku swoich obowiazkow znalazlby miejsce abys mogl oddac auto.

Ja moge polecic serwis niepozorny malutki ale za to bardzo dobry na ul wojciechowskiego 25 w ursusie jeden z Panow prowadzacych serwis jest milosnikiem i znawca alf. Kontakt na priv

Amortyzatory
Powrót