• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Mechanik!!Warszawa!!

Hej Alfisti poszukuję mechanika, który zaopiekuję się moją Bellą Jestem z Pragi Płn i niestety moja 147 jest unieruchomiona. Podejrzewam wysprzęglik, bo pedał sprzęgła w podłodze i plama oleju pod skrzynią dzięki za jakieś namiary !!

AJS-Servie ul.Jesiotrowa 23 ;) tam pomogą :)

I do nas zapraszam :)

Cześć,
potrzebuje wymienić rozrząd w mojej alfie 156 2.5 v6, myślałem również o wymianie panewek i sprzęgła. Jaki serwis w warszawie polecicie do takiej zabawy ?

Cześć,
potrzebuje wymienić rozrząd w mojej alfie 156 2.5 v6, myślałem również o wymianie panewek i sprzęgła. Jaki serwis w warszawie polecicie do takiej zabawy ?

Pana Łukasza z Prażmowa, na poprzedniej stronie masz kontakt do niego.

Cześć.
Wczoraj turbina zaczęła mi gwiżdżeć jak karetka. Polecicie warsztat, gdzie mógłbym podjechać i zdiagnozować przyczynę? Jestem z Ochoty. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Czy znany jest wam mechanik który ma swoją siedzibę na rogu Żółkiewskiego/ szaserow ? Zawsze sporo Alf tam stoi a jakos nie miałem nigdy okazji zagadać. A juz od paru ładnych lat tam sie dzieje.

Czy znany jest wam mechanik który ma swoją siedzibę na rogu Żółkiewskiego/ szaserow ? Zawsze sporo Alf tam stoi a jakos nie miałem nigdy okazji zagadać. A juz od paru ładnych lat tam sie dzieje.

Tam się dzieje coś ciągle od kilkunastu lat!;)

Tez często obserwuje te podwórko :)i co tam za punkt wrzenia :)chyba trzeba wkoncu podjechać i zawitać pogadać. Arti może coś więcej opowiesz o tym miejscu:)warto nie z"klasykami "udać się na jakieś wymiany:)?

Napisane na Commodore C64..;)

Ostatnia edycja:
W sensie to Twoje ?:) mam tam blisko i powoli we mnie kiełkuje myśl o alfie i zastanawiam sie czy bedzie gdzie serwisować :) widziałem, ze jeździ tam taka ciekawa 156 - głośno w ch... :)

Jeżeli chcesz kupić V6 i pogadać o tym,to śmiało uderzaj :P....

- - - Updated - - -

Tez często obserwuje te podwórko :)i co tam za punkt wrzenia :)chyba trzeba wkoncu podjechać i zawitać pogadać. Arti może coś więcej opowiesz o tym miejscu:)warto nie z"klasykami "udać się na jakieś wymiany:)?

Nie mogę nic mówić o tym podwórku :P najlepiej samemu tam wpaść ;) nie klasykom wstęp wzbroniony!!!!!:D

Tak myślał Ja:)ale też widzialem tam hmmm chyba nowsze modele :)

Kermit może na kobielskiej :)?bo chyba z 3 Alfy tam parkuja:)

To wiem:)ze jet tam dużo alfin.. myślałem że twoja gdzieś na kobielskiej parkuje.

Czołem!

Oczytałem się że AJS takie super, ale ja z nimi zwyczajnie kontaktu złapać nie mogę...

Wysłałem maila (bo nie chcę dyktować przez telefon litanii co mam do zrobienia i w czym). Cisza. Drugi mail i telefon, to obiecali że rzucą okiem. Cisza. Pomyślałem że podjadę do nich, ale przeczytałem że nie pracują w weekendy, a ja nie będę brał urlopu żeby pojechać z autem do warsztatu nawet nie wiedząc co i jak. Na FB też ich zaptywałem i co? Cisza. To ja wydziwiam, czy oni tacy zajęci non-stop?

Czołem!

Oczytałem się że AJS takie super, ale ja z nimi zwyczajnie kontaktu złapać nie mogę...

Wysłałem maila (bo nie chcę dyktować przez telefon litanii co mam do zrobienia i w czym). Cisza. Drugi mail i telefon, to obiecali że rzucą okiem. Cisza. Pomyślałem że podjadę do nich, ale przeczytałem że nie pracują w weekendy, a ja nie będę brał urlopu żeby pojechać z autem do warsztatu nawet nie wiedząc co i jak. Na FB też ich zaptywałem i co? Cisza. To ja wydziwiam, czy oni tacy zajęci non-stop?
To tutaj masz trochę inne opinie....
http://www.forum.alfaholicy.org/for...0-moje_przygody_ajs_warszawa_nie_polecam.html

Amortyzatory
Powrót