• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

mechanik potrzebny

Auto
ALFA ROMEO 156 2,4 JTD 20V SPORTWAGON 04r. distinctive
Witam poszukuje dobrego mechanika w Poznaniu ktory zna sie na Ar Mozecie kogos polecic?Pozdrawiam

Są 2 bardzo dobre warsztaty:

1. Serwis autoryzowany Magneti Marellli Kotowicz - facet osobiscie dłubie i robi to dobrze, ale ma terminy. Z 2 tyg musisz czekać

http://dobrymechanik.net/mechanicy/poznan/kotowicz-henryk-i-bernard-zaklad-mechaniki-pojazdowej.html

2. ASO NAGÓRSCY - właściciel maniak Alfa Romeo z kolekcją 5 Alf i niesamowitą wiedzą. Ma ludzi do pracy, więc biorą od razu
http://asonagorscy.best.net.pl/kontakt.html

Serwisowałem u obu przez 2 lata więc z czystym sercem polecam !

Dzieki za info tez o nich slyszalem do ktoregos sie wybiore Nic powaznego ogolny przeglad moze jakies drobniejsze naprawy ale swojego mechanika mam juz dosc Pozdrawiam

Czy poważnego czy nie poważnego - do nich warto jeździć. Ja osobiście nie uznaję wybierania - poważne sprawy do speca a drobniejsze do konowała. Ja lubię mieć spokój, jak oddam to wiem, że będzie profeska ! Choćby nawet, jeśli miałaby być wymiana oleju. Karteczki to już nie każdy ci przywiesi. Bo mu się nie chce...

Albo podchodzi do wszystkiego w 100% albo nara!

Albo podchodzi do wszystkiego w 100% albo nara!

Znam tylko jednego mechanika, który poważnie podchodzi do napraw mojego samochodu - ja sam :), a dzięki wiedzy na forum jeszcze nie musiałem oddawać auta do żadnego mechanika.

Poza tym mechanicy nawet nie wiem jak dobrzy muszą mieć ze swojej pracy zysk i zaden z nich nie bawi się w dokładne czyszczenie elementów np.: podczas wymiany tarcz itp. mi samo czyszczenie zajmuje jakieś 40 - 60 minut gdzie u mechanika jest już po robocie :)

Nie mniej o podanych wcześniej warsztatach tez słyszałem dobre opinie.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót